Scholle IPN

Tilburg, Noord-Brabant

Specificaties

Bedrijf: Scholle IPN
Locatie: Tilburg, Noord-Brabant
Classificatie: ISO 8
Temperatuur: 19 °C +/- 1
Verlichting: 800 lux
Luchtinblaas: airsock
Relatieve vochtigheid: 55% +/- 5%
Vloerafwerking: PVC plakvloer
Sector: Food, Home Care, Pharma

better packaging™

It’s not just a slogan, it’s a way of life and the goal of Scholle IPN;’with each and every flexible packaging innovation we pioneer’. We want to help our customers create safe, natural, economic, and sustainable products with better bag-in-box and spouted pouch technology for dispensed, institutional products and consumer-friendly, packaged goods. betere verpakking ™ Voor School IPN is het niet alleen een slogan, het is een manier van leven met dat als doel bij elke innovatie die we zoeken op het gebied van flexibele verpakkingen. Men wil klanten helpen veilige, natuurlijke, economische en duurzame producten te maken met betere bag-in-box- en spuitzak-technologie voor het samenstellen van institutionele producten en consumentvriendelijke, verpakte goederen.

 

<Scholle IPN>

 

<FLUSH EN SANITAIR>

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1a
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01