ISO Certificaat (Grade 4 t/m 2)

Cleanroom ISO

cleanroom ISO HIGHCARE

Cleanroom ISO is een internationaal certificaat door een onafhankelijke partij opgemaakt voor een stofarme omgeving. Het is de internationale vakterm voor een werkruimte waarvan de ruimte-eisen zijn gevalideerd door een gecertificeerd bedrijf. De rapportage wordt opgesteld volgens de spelregels van de ‘International Standard Organisation’. Het ISO certificaat wordt jaarlijks gevalideerd en afgegeven en beschrijft het stofarme milieu waarin fijne stofdeeltjes in de lucht een mogelijk risico vormen voor de totstandkoming van een kwalitatief hoogwaardig product.

 

CLEANROOM ISO KLASSE 8 OF HOGER

In een HIGHCARE cleanroom spoelt een unieke luchtstroom de ruimte driedimensionaal schoon. Met een ingenieuze techniek worden grote hoeveelheden gezuiverde lucht tochtvrij via het plafond ingeblazen en vervolgens op plintniveau afgezogen. Een HIGHCARE cleanroom is flush en sanitair en ‘wast’ als het ware de ruimte schoon met lucht. Verder is deze samengesteld uit speciaal geselecteerde cleanroommaterialen die eenvoudig te reinigen zijn. Een degelijke technische installatie garandeert een continue stroom van geconditioneerde lucht. Daarnaast bepaalt u zelf de gewenste normering en classificatie volgens ISO 14644.

 

BOX IN BOX EN STAND-ALONE

Een Highcare-cleanroom is een box-in-box stand-alone systeem en wordt opgebouwd onder een vrijstaande verplaatsbare tussenvloer, de mezzanine. De technische installatie wordt  geplaatst op deze tussenvloer. Vervuilende apparatuur houden we bij voorkeur buiten de cleanroom. Door dit demontabele box-in-box systeem is het mogelijk om reparaties of aanpassingen lokaal uit te voeren zonder het productieproces stil te leggen. Aanpassingen zijn door het demontabele klik-klak-klaar-systeem eenvoudig uit te voeren, eventueel met eigen personeel en daarmee tegen relatief lage kosten. Het systeem bestaat uit duurzame inerte materialen. De complete cleanroom met de tussenvloer is demontabel verplaatsbaar en eenvoudig opnieuw samen te stellen.
<IFD Moderne bouwtechniek>

 

CLEANROOM MET ISO-CERTIFICAAT

HIGHCARE ontwerpt en bouwt Turnkey gevalideerde metalen cleanrooms; een ISO 14644 stofarme ruimte. De state of the art cleanrooms worden toegepast in de precisie-industrie, optische industrie, de lucht- en ruimtevaartindustrie en bij de productie van hoogwaardige elektronicaproducten zoals de semiconductor industrie. ISO Cleanroom is een omgeving waarin stofdeeltjes geen risico vormen.

<ISO 14644>

HIGHCARE Cleanrooms zorgt bovendien voor een stipte realisatie in een zo kort mogelijke bouwtijd.

 

 

< CONTACT / ADVIES / VRAAG? >

 

cleanroom led verlichting 800 lux kleur 840
cleanroom dubbele schuifdeur
cleanroom airsocken ISO7
cleanroom raamsegment
cleanroom ISO6 met esd vloerbedekking (anti statisch)
cleanroom HEPA's certificering ISO5
cleanroom certificeren ISO7
cleanroom donkere kamer ISO7
cleanroom iso watermist brandblussysteem 'sprinkler'
cleanroom_ontwerp_flush_sanitair_03
cleanroom iso flush opbergrek HIGHCARE Cleanrooms, storage rack
cleanroom wanden zijn hol voor leidingwerk en retourlucht
cleanroom_iso_7
cleanroom_iso_14
HIGHCARE swirl diffuser
Terug

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1a
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01