ISO Cleanroom

ISO Cleanroom is de vakterm voor een omgeving waarvan de ruimte-eisen zijn gevalideerd volgens de ‘International Standard Organisation’. Het betreft een beschermd stofarm milieu waarin fijne stofdeeltjes in de lucht een mogelijk risico vormen voor de totstandkoming van een kwalitatief hoogwaardig product. Classificatie vindt plaats volgens ISO 14644. Veel internationaal toegepaste cleanroom-classificaties zijn ISO 8, 7 en 6.
meer over ISO standards

CLEANROOM ISO KLASSE 8 OF HOGER

In een HIGHCARE cleanroom spoelt een unieke luchtstroom de cleanroom schoon. Met een ingenieuze techniek worden grote hoeveelheden gezuiverde lucht tochtvrij via het plafond ingeblazen en vervolgens op plintniveau afgezogen. Een HIGHCARE cleanroom is flush en sanitair en wast als het ware de ruimte schoon met lucht. Verder is deze samengesteld uit minutieus geselecteerde cleanroommaterialen die eenvoudig te reinigen zijn. Een degelijke technische installatie garandeert een continue stroom van geconditioneerde lucht. Daarnaast bepaalt u zelf de gewenste normering en classificatie volgens ISO 14644. HIGHCARE Cleanrooms zorgt bovendien voor een stipte realisatie in een zo kort mogelijke bouwtijd.
meer over ISO 14644

SCHERP GEPRIJSD

HIGHCARE staat voor hoge kwaliteit en een lange levensduur tegen een economisch interessant prijsniveau.
meer over PRIJZEN

BOX IN BOX EN STAND-ALONE

Een Highcare-cleanroom box-in-box systeem is stand-alone en wordt opgebouwd onder een vrijstaande verplaatsbare tussenvloer, de verdiepingsvloer. De technische installatie krijgt vervolgens een plaats op die tussenvloer. Vervuilende apparatuur houden we bij voorkeur buiten de cleanroom. Dit demontabele box-in-box systeem maakt het mogelijk om reparaties of aanpassingen lokaal uit te voeren zonder het productieproces volledig stil te leggen. Aanpassingen zijn door het demontabele klik-klak-klaar-systeem eenvoudig uit te voeren, eventueel met eigen personeel en daarmee tegen relatief lage kosten. Het systeem bestaat uit duurzame materialen. De complete cleanroom met de tussenvloer is demontabel verplaatsbaar en eenvoudig opnieuw samen te stellen.

CLEANROOM MET ISO-CERTIFICAAT

HIGHCARE ontwerpt en bouwt Turnkey gevalideerde metalen cleanrooms; een ISO 14644 stofarme ruimte. De state-of-the-art cleanrooms worden toegepast in de precisie-industrie, optische industrie, de lucht- en ruimtevaartindustrie en bij de productie van hoogwaardige elektronicaproducten zoals de semiconductor industrie.

HIGHCARE ontwerpt en bouwt cleanrooms voor het MKB tegen een economisch interessante prijs.


Toepassingsgebieden Cleanrooms - ISO:

BRADFORD gebruikt een HIGHCARE cleanroom voor het testen en samenstellen van producten voor de lucht en ruimtevaart industrie
Lucht en ruimtevaart
UV Lichtinspectie
Watermist
Precision of fijnmechanica
semi-conductor sector
Semi conductor sector
Autoproductie voor BMW bij de de autofabriek van VDL Nedcar in Born
Autoproductie
cleanroom en automatisering en robotisering een ideale combinatie
Cleanroom en automatisering en robotisering
optische industrie
Optische industrie
micro elektronica
Micro-elektronica
Nanotechnologie in een hoogwaardige metalen cleanroom geschikt voor onderzoek of als productieomgeving
Nanotechnologie
apparatenbouw in een cleanroom van HIGHCARE
Apparatenbouw
cleanroom ontwerpchecklist
 Terug

Werkwijze van HIGHCARE Cleanrooms

HIGHCARE gebruikt een internationaal erkend stappenplan om de belangrijkste fases te doorlopen en daarmee het risico op budgetoverschrijdingen te beperken.

Meer informatie