Fraud Blocker IFD moderne bouwtechniek - Highcare Cleanrooms

IFD moderne bouwtechniek

IFD moderne bouwtechniek

IFD moderne bouwtechniek waarbij kritisch is gekeken naar processen in andere branches zoals de voedings-, auto- en luchtvaartindustrie. In het IFD systeem zijn de componenten INDUSTRIEEL samengesteld en – niet – op de bouwplaats. Het accent ligt op industriele kwaliteit, hergebruik en duurzaamheid. Het systeem is FLEXIBEL; bijvoorbeeld de locatie van deuren, ramen en plafonds zijn onderling uitwisselbaar. De modulaire IFD-opbouw is DEMONTABEL en daardoor verplaatsbaar naar een andere locatie. Wandcontactdozen of andere wandaansluitingen zijn ook in een ruimte te verplaatsen. Een wand is ook na maanden te openen en geschikt te maken voor nieuwe apparatuur. Plafonds blijven toegankelijk voor het verplaatsen of toevoegen van extra verlichting of techniek. IFD staat garant voor gedegen industriële kwaliteit.

<bouwtijd>
 

Simpel toegankelijk

Door gebruik te maken van holle wanden, die gemakkelijk te openen en te sluiten zijn, kunnen in een IFD wandsegment kabels en leidingen snel en eenvoudig worden gelegd of verplaatst: het montagevriendelijke klik-klak-klaarsysteem.
 

Duurzaam

De materialen die door HIGHCARE worden toegepast zijn remontabel, opnieuw te gebruiken, indien een andere indeling wenselijk is. Uitbreidingen van de HIGHCARE-cleanrooms zijn eenvoudig te realiseren. IFD moderne bouwtechniek of het nu om uitbreiding gaat, opdeling of verandering van indeling. De producten van HIGHCARE bieden optimale flexibiliteit, duurzaamheid doordat componenten herbruikbaar zijn, en value for money doordat reeds gebruikte materialen opnieuw inzetbaar zijn. Een HIGHCARE cleanroom is volledig verplaatsbaar. Alleen de vloerbedekking blijft 

IFD internationaal

Terug

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01