Fraud Blocker IFD moderne bouw- en installatietechniek - Highcare Cleanrooms
Industriële kwaliteit en flexibel

IFD moderne bouw- en installatietechniek

IFD moderne bouwtechniek

IFD moderne bouw- en installatietechniek waarbij kritisch is gekeken naar processen in andere branches zoals de voedings-, auto- en luchtvaartindustrie. In het IFD systeem zijn de componenten INDUSTRIEEL samengesteld en – niet – op de bouwplaats. Het accent ligt al dertig jaar op industriële kwaliteit, hergebruik en duurzaamheid.

 

Industriële kwaliteit

Het systeem is FLEXIBEL; bijvoorbeeld de locatie van deuren, ramen, koelmachines, utilities, luchtfilters, bevochtigers en of plafonds zijn onderling uitwisselbaar. De modulaire IFD-opbouw is DEMONTABEL en daardoor verplaatsbaar naar een andere locatie.

 

Simpel en snel

Wandcontactdozen of andere wandaansluitingen zijn ook in een ruimte te verplaatsen. De metalen wanden en plafonds zijn ook na maanden te openen en geschikt te maken voor nieuwe apparatuur. Plafonds blijven toegankelijk voor het verplaatsen of toevoegen van extra verlichting of techniek. IFD staat garant voor gedegen industriële kwaliteit.

<BOUWTIJD>
 

Simpel toegankelijk

Door gebruik te maken van holle wanden, die gemakkelijk te openen en te sluiten zijn, kunnen in een IFD wandsegment kabels en leidingen snel en eenvoudig worden gelegd of verplaatst: het montagevriendelijke klik-klak-klaarsysteem.
 

Duurzaam

De materialen die door HIGHCARE worden toegepast zijn remontabel, opnieuw te gebruiken, indien een andere indeling wenselijk is. Uitbreidingen van de HIGHCARE-cleanrooms zijn eenvoudig te realiseren. IFD moderne bouw- en installatietechniek of het nu om uitbreiding gaat, opdeling of verandering van indeling. De producten van HIGHCARE bieden optimale flexibiliteit, duurzaamheid doordat componenten herbruikbaar zijn, en value for money doordat reeds gebruikte materialen opnieuw inzetbaar zijn. Een HIGHCARE cleanroom is volledig verplaatsbaar. Alleen de vloerbedekking blijft 

IFD internationaal

three-way valve 1
three-way valve 2
connect a chiller 1
sliding doors in a Highcare
utilities are flexible in a Highcare 2
utilities are flexible in a Highcare 1
supply ring main above cleanroom 2
supply ring main above cleanroom
filters compressed air in cleanroom
support structure on the roof
chiller clean- or dry room Highcare 2
chiller clean- or dry room Highcare
AHU clean- or dry room Highcare
Terug

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01