Fraud Blocker Arion (Ned/Duitsland) - Highcare Cleanrooms SWASH in ISO7

Arion (Ned/Duitsland)

Heerlen, Germany - Netherlands

Specificaties

Bedrijf: Arion
Locatie: Heerlen, Germany - Netherlands
Classificatie: ISO 7
Temperatuur: 19°C +/- 1
Verlichting: 800 lux
Luchtinblaas: 50.000 m3/h
Relatieve vochtigheid: 55% +/- 5%
Vloerafwerking: ESD gietvloer
Sector: Pharma

ARION is specialist in het ondersteunen van mensen met functionele beperkingen binnen de dagelijkse routine met verrassende producten in overeenstemming met het SMILE-concept
Het bedrijf is de producent van verschillende innovatieve producten zoals SWASH en SLIDE. De onderneming loopt technisch voorop met haar state of art productie systemen. In een splinternieuw gebouw op de grens tussen Nederland en Duitsland produceert men als enige in de markt in cleanrooms haar SWASH producten voor de Europese markt. In het gebouw loopt de grens letterlijk dwars door de productieruimte.

GRENSOVERSCHRIJDEND

Arion is in alle opzichten grensoverschrijdend. Met SWASH speelt men in op de wens de persoonlijke hygiëne te vereenvoudigen tijdens het wassen van patiënten. Een unieke vinding die internationaal wordt gezien als een belangrijke innovatie. SWASH resulteert in een aanmerkelijke verlicht voor patiënten en personeel die werkzaam zijn in de verzorgende sector.

CLEANROOM

ARION was ook vooruitstrevend tijdens de bouw van het nieuwe hoofdkantoor. Het bedrijf koos voor een remontabel modulaire cleanroom concept van HIGHCARE. Een hygiënische stofarme ruimte die mee kan groeien met de snelle ontwikkelingen van de onderneming.

WATERMIST

Een opvallende keuze is het unieke brandpreventie systeem. Watermist in plaats van een traditionele sprinkler-installatie. Na een brand is direct het verschil tussen de systemen duidelijk; de schade. Watermist klaart direct op als ochtend mist op een zomerse dag. Een sprinkler zet bij een calamiteit alles onder water en veroorzaak extreme schade. Watermist dooft het vuur en veroorzaakt geen schade.

 

<WANDEN>

<PLAFONDS>

<TECHNIEK>

<ESD-vloer in een cleanroom>

<Brandblussen met watermist in een cleanroom>

<ARION>

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01