Fraud Blocker LouwersHanique - Highcare Cleanrooms ISO7 ultrasoon in darkrooms

LouwersHanique

Hapert, Netherlands

Specificaties

Bedrijf: LouwersHanique
Locatie: Hapert, Netherlands
Classificatie: ISO 6
Temperatuur: 19°C +/- 1
Verlichting: 1000 lux
Luchtinblaas: 24.000 m3/h
Relatieve vochtigheid: 55% +/- 5%
Vloerafwerking: ESD gietvloer
Sector: Semiconductors, MedTech, Lifesciences, Industry & Energy.

LouwersHanique gebruikt voor het reinigen en assembleren van haar hoogwaardige glasproducten een grote ISO 7 cleanroom van HIGHCARE. Onder een steng regime reinigt men met ultrasoon techniek, en in darkrooms controleert men de kwaliteit met behulp van UV-scheerlichting.

HOOG KWALITEITSNIVEAU

Geavanceerde totaaloplossingen op basis van technisch glas, keramiek en speciale materiaalcombinaties. LouwersHanique gebruikt in deze metalen cleanrooms state of the art technieken en maakt tijdens haar eindproductie in meerdere cleanrooms gebruik van uitzonderlijke utilities en verschillende soorten ultrasone reinigingssystemen en darkrooms voor optimale visuele controle.

PRINCIPE HIGHCARE

De cleanrooms bij LouwersHanique zijn opgebouwd volgens een vaste modulaire volgorde; het HIGHCARE principe.

In de bedrijfshal in Hapert is de betonvloer geschikt gemaakt en speciaal afgeschermd met een hoogwaardige anti statische laag, een speciaal voor dit doel ontwikkelde ESD vloer. Op deze vloerafwerking is de mezzanine geplaatste. Dit is een tussenvloer die wordt gebruikt om de luchtbehandelingsunit in de directe omgeving van de cleanroom aan te sluiten. Aan de buitenzijde van het gebouw staat op het dak de koelmachine van de HVAC-unit. Alles in de directe omgeving van de luchtbehandelingskast. Dit verhoogt de synergie. Deze korte lijnen maken een cleanroom nauwkeuriger in te stellen en veroorzaken minder turbulentie.

UTILITIES

In de cleanrooms maakt LouwersHanique gebruik van de modernste utilities. In de ISO7 en 8 zijn alle werkplekken voorzien van state of the art aansluitingen. In het plafond bevinden zich verschillende afzuigunits en de flexibele verduisteringsschermen, de twee ‘darkrooms’ worden gevormd door zwarte screens, die op afstand zijn te bedienen.

 

<WANDEN>

<PLAFONDS>

<TECHNIEK>

<Ultrasoon reinigen in cleanrooms>

<ESD-vloer in een cleanroom>

<LouwersHanique>

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01