Fraud Blocker Biozek - Highcare Cleanrooms

Biozek

Apeldoorn, Netherlands

Specificaties

Bedrijf: BIOZEK medical
Locatie: Apeldoorn, Netherlands
Classificatie: ISO 7
Temperatuur: 19ºC +/- 4
Verlichting: 1000 lux 6500
Luchtinblaas: 18.500 m3/h
Relatieve vochtigheid: < 30%
Vloerafwerking: ESD coating floor
Sector: medical sector

Biozek produceert in een HIGHCARE Cleanroom. Biozek medical is een in Nederland gevestigde fabrikant met een breed scala aan IVD-producten, een biotechnologiebedrijf dat gespecialiseerd is in onderzoek en ontwikkeling, de productie en distributie van medische diagnostiek en innovatieve immunologische diagnostische hulpmiddelen en point-of-care diagnostische testkits voor IVD, een belangrijke speler dankzij klanten wereldwijd.

Biozek evolueert naar de wereldstandaard op het gebied van IVD. Voor haar belangrijkste producten zoals HAV, Dengue, HIV en Syfilis wordt men erkend als producten van wereldklasse. Klantenservice is in Apeldoorn een belangrijke factor.

De onderneming levert innovatieve oplossingen, waaronder de convergentie van snelle tests met de kracht van moderne elektronica. Daardoor ontwikkelt Biozek nieuwe technologische platforms en bedrijfsprocessen die het ware potentieel van de samensmelting van technologie en commercie ontsluiten met nieuwe mijlpalen in techno-commerciële gebieden van de POCT-industrie.

De managementfilosofie van Biozek, een dochteronderneming van Inzek, is om klanten tevreden te stellen en als partners met klanten om te gaan. Biozek Medical staat bekend als een leverancier van oplossingen.

<air socken of textiele LUCHTKANALEN>

<box in box >

<Biozek>

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01