Fraud Blocker PHARMALOT cytostatica - Highcare Cleanrooms Bereiding cGMP

PHARMALOT cytostatica

DSM, Geleen, Netherlands

Specificaties

Bedrijf: Pharmalot cytostatica
Locatie: DSM, Geleen, Netherlands
Classificatie: ISO 7 / GMP C
Temperatuur: 19°C +/- 1
Verlichting: 1000 lux
Luchtinblaas: roosters / HEPA
Relatieve vochtigheid: 55% +/- 5%
Vloerafwerking: PVC plakvloer
Sector: Pharma

 

PHARMALOT was een farmaceutisch bedrijf voornamelijk gericht op de productie, ontwikkeling en keuring van farmaceutische en bio-farmaceutische producten in beperkte hoeveelheden.

 

Het kantoor met productie unit bevond zich in Geleen, Limburg. Productie vond plaats in deze HIGHCARE Cleanroom en deze was speciaal gebouwd voor Pharmalot in een bestaand gebouw van ‘oude’ DSM. De cleanroom bevindt zich op de begane grond en wordt intussen gebruikt door Basic Pharma, de oorspronkelijke eigenaar.

 

Straal van 250 km

Pharmalot leverde oorspronkelijk in een straal van 250 km, gangbare apotheekbereidingen aan apothekers. Het assortiment omvatte niet-steriele (orale/dermale, rectale) aseptische bereidingen, zowel risicovol als niet-risicovol. Tevens ontwikkelde men bereidingen zelf, in partnership en in overleg met behandelaren, afnemers en andere belanghebbenden.

 

Klanten

Het was mogelijk om klant te worden en bij de apotheek-bereidingen te bestellen. Als apotheker bestelde u eenvoudig via uw eigen apotheek informatie systeem of per e-mail. Wilde u bij PHARMALOT bestellen? Men stond toen voor u klaar! U had hiervoor wel een bereidingsovereenkomst nodig.

 

Vandaag

Tegenwoordig is de ruimte weer in eigendom van Basic Pharma. Men zou kunnen overwegen de apotheek te hergebruiken. De units kunnen eventueel verplaatst worden naar een andere lokatie. Een Highcare Cleanroom is namelijk demontabel en geschikt om compleet te verhuizen. Alleen de plakvloer blijft achter.

 

Ideale omgeving

Een mezzanine is de ideale omgeving om deze ruimte op nieuw te installeren, bijvoorbeeld in een bedrijfshal. Op deze verdiepingsvloer plaatsen we de nieuwe luchtbehandeling en van hieruit direct verbonden met alle ruimtes.

 

<FLUSH EN SANITAIR>

 

<WANDEN>

<PLAFONDS>

<TECHNIEK>

<Pharmalot>

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01