Fraud Blocker PHARMALOT cytostatica - Highcare Cleanrooms Bereiding cGMP

PHARMALOT cytostatica

DSM, Geleen, Netherlands

Specificaties

Bedrijf: Pharmalot cytostatica
Locatie: DSM, Geleen, Netherlands
Classificatie: ISO 7 / GMP C
Temperatuur: 19°C +/- 1
Verlichting: 1000 lux
Luchtinblaas: roosters / HEPA
Relatieve vochtigheid: 55% +/- 5%
Vloerafwerking: PVC plakvloer
Sector: Pharma

PHARMALOT is een farmaceutisch bedrijf voornamelijk gericht op de productie, ontwikkeling, keuring van farmaceutische en bio-farmaceutische producten in beperkte hoeveelheden.

Het kantoor met productie unit bevindt zich in Geleen, Limburg. Deze HIGHCARE Cleanroom is speciaal gebouwd voor Pharmalot in een bestaand gebouw van DSM. De cleanroom bevindt zich op de begane grond.
Pharmalot levert in een straal van 250 km, gangbare apotheekbereidingen aan apothekers. Het assortiment omvat niet-steriele (orale/dermale, rectale) aseptische bereidingen, zowel risicovol als niet-risicovol. Tevens ontwikkelt men bereidingen zelf, in partnership en in overleg met behandelaren, afnemers en andere belanghebbenden.
Het is voor u mogelijk om klant te worden bij en apotheek-bereidingen te bestellen. Als apotheker bestelt u eenvoudig via uw eigen apotheek informatie systeem of per e-mail. Wilt u bij PHARMALOT bestellen? Men staat voor u klaar! U heeft hiervoor wel een bereidingsovereenkomst nodig.

<FLUSH EN SANITAIR>

<Pharmalot>

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01