Fraud Blocker Biozek - Highcare Cleanrooms

Biozek

Apeldoorn, Netherlands

Specificaties

Bedrijf: BIOZEK medical
Locatie: Apeldoorn, Netherlands
Classificatie: ISO 7
Temperatuur: 19ºC +/- 4
Verlichting: 1000 lux 6500
Luchtinblaas: 18.500 m3/h
Relatieve vochtigheid: < 30%
Vloerafwerking: ESD coating floor
Sector: medical sector

Biozek produceert in een HIGHCARE Cleanroom. Een in Nederland gevestigde fabrikant met een breed scala aan IVD-producten, een biotechnologiebedrijf dat gespecialiseerd is in onderzoek en ontwikkeling, de productie en distributie van medische diagnostiek en innovatieve immunologische diagnostische hulpmiddelen en point-of-care diagnostische testkits voor IVD, een belangrijke speler dankzij klanten wereldwijd.

Biozek evolueert naar de wereldstandaard op het gebied van IVD.

 

PRODUCENT

Voor haar belangrijkste producten zoals HAV, Dengue, HIV en Syfilis wordt men erkend als producten van wereldklasse. Klantenservice is in Apeldoorn een belangrijke factor.

 

Convergentie

Men levert innovatieve oplossingen, waaronder de convergentie van snelle tests met de kracht van moderne elektronica. Daardoor ontwikkelt Biozek nieuwe technologische platforms en bedrijfsprocessen die het ware potentieel van de samensmelting van technologie en commercie ontsluiten met nieuwe mijlpalen in techno-commerciële gebieden van de POCT-industrie.

 

Managementfilosofie

De managementfilosofie is klanten tevreden te stellen en als partners met klanten om te gaan. Biozek Medical, een volle dochter van Inzek, staat bekend als een leverancier van oplossingen.

 

Management

In startfase heeft men tempoverschillen in de voortgang van de nieuwbouw op proberen te vangen door tijdelijk producten uit het buiten te importeren. Het internationale management ging hierbij voorbij aan de strenge spelregels die de Nederlandse wet kent als het gaat om keuringscertificaten. Nederland waar de EMA haar thuishaven heeft. Vandaag is dit nog steeds een storende kwestie en een flinke schade voor de goede naam van de firma. Hoe los je dat op?!

<air socken of textiele LUCHTKANALEN>

<box in box >

 

<WANDEN>

<PLAFONDS>

<TECHNIEK>

<Biozek>

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01