Fraud Blocker VDL Groep Cleanroom, moderne HIGHCARE vormgeving

VDL ETG (euv asml)

Acht, Netherlands

Specificaties

Bedrijf: VDL ETG
Locatie: Acht, Netherlands
Classificatie: ISO 7
Temperatuur: 20°C +/- 1
Verlichting: 800 lux
Luchtinblaas: airsock
Relatieve vochtigheid: 55% +/- 5%
Vloerafwerking: ESD gietvloer
Sector: Semicon EUV ASML
VDL ETG (euvel asml) maakt in Eindhoven bij dochteronderneming ETG gebruik van hoogwaardige moderne metalen stofarme ruimtes voor het reinigen van specifieke onderdelen. VDL ETG gebruikt cleanrooms in de klasse ISO 6 op een antistatische ESD-vloer. Het reinigen gebeurt onder andere ultrasoon. ASML is hier de unieke afnemer. De cleanroom is te verhuizen (mobiel)

UNIEK BOUW- EN VENTILATIESYSTEEM

De VDL Groep koos bij ETG voor een state-of-the-art cleanroomtechniek. De stofarme ruimtes zijn compact geïntegreerd in bestaande fabrieksruimte. De cleanroom is een stand-alone unit die in de productiehal onder een losse verdiepingsvloer is geplaatst. De VDL Groep koos voor de techniek van HIGHCARE. Al meer dan twintig jaar bouwt HIGHCARE cleanrooms met een ingenieus ventilatiesysteem. Daarbij is het bedrijf gespecialiseerd in een nieuwe bouwtechniek volgens het in eigen huis ontwikkelde IFD-systeem. Deze Industrieel samengestelde segmenten zijn flexibel indeelbaar en demontabel, ook jaren na oplevering. Een compleet remontabel systeem. In de wanden en boven de plafonds bevinden zich de aanvoerleidingen van de utilities, kant en klare prefab units voor ondermeer XCDA, UPW, CDA, en perslucht.

FLEXIBEL

Flexibiliteit is voor de VDL Groep van groot belang. Zo heeft men na enkele weken de lichtvoorziening aangepast. Met het IFD-systeem is het makkelijk uit te voeren, zonder breken, zagen of schuren en in slechts enkele minuten. Ook de locatie van ramen en deuren zijn met dit systeem eenvoudig te verschuiven. Maximale flexibiliteit. <Ultrasoon reinigen in cleanrooms> <ESD-vloer in een cleanroom> <VDL ETG>

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01