Fraud Blocker Nanotechnologie cleanroom - Highcare Cleanrooms ISO5 nieuwe techniek
ISO 5 laminar flow cleanroom

Nanotechnologie cleanroom

Nanotechnologie ISO5 cleanroom HIGHCARE

Nanotechnologie cleanroom nieuwe technieken. Sinds 1994 levert HIGHCARE hoogwaardige metalen cleanrooms geschikt voor onderzoek- of productieomgevingen. HIGHCARE maakt Turnkey modulaire bouwsystemen – op basis van een 900 mm-stramien – die industrieel worden samengesteld en waarvan de plafonds en wanden ook na de oplevering demontabel zijn. De cleanrooms zijn voorzien van een state-of-the-art luchtbehandelingtechniek.
 

ISO-gevalideerd

Een luchttechniek die als het ware schoonspoelt (flush) met eenvoudig te reinigen werkruimtes (sanitair), dit zijn de dagelijks terugkerende voordelen. Nanotechnologie cleanrooms zijn duurzame cleanroom-ontwerpen met airconditioned ruimtes en nieuwe techniek waarbij temperatuur en vochtigheid continue worden gemonitord, voorzien van HEPA-filters en ISO-gevalideerd.
 

SCHERP GEPRIJSD

Een HIGHCARE cleanroom staat voor hoge kwaliteit en een lange economische levensduur tegen een scherp prijsniveau.
<Cleanroom prijzen>

Nanotechnologie cleanroom

De grote opslagcapaciteit van computergeheugens is een toepassing van nanotechnologie. Het woord nano komt van het Griekse νανος (nanos), ‘dwerg’. Nanotechnologie is de techniek die het mogelijk maakt te werken met deeltjes in de grootte-orde van nanometers (afkorting nm, een miljardste van een meter). Nanotechnologie kent reeds heel veel toepassingen zoals: de emulsie van kleine deeltjes titaniumoxide in verf- en vernissoorten, deeltjes in zonnebrandcrème, cosmetica, koolstof, zilver in voedselverpakking, kleding, verband, desinfectiemiddelen en huishoudapparatuur en cerium als katalysator bij verbranding.

In Rotterdam staat een ISO5 cleanroom van HIGHCARE. Een prachtig voorbeeld van een Box in Box project. Deze nanotechnologie cleanroom wordt door Nearfield gebruikt om machines te assembleren. Met de modernste technieken wordt de kwaliteit van wafers gecontroleerd. Nearfield is een verzelfstandiging van TNO.

 

<Nearfield Instruments>

Terug

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01