Fraud Blocker Cleanroom Tilburg ISO7 - Highcare Cleanrooms Stofarm en hygiënische

Cleanroom Tilburg ISO7

cleanroom Tilburg ISO7

Cleanroom Tilburg ISO7. Stofarme hygiënische ruimtes. Aan de Zevenheuvelenweg staan vier Cleanrooms ISO7. Deze modulaire metalen stofarme ruimtes worden standaard geleverd onder een mezzanine, verdiepingsvloer. Het is de zevende cleanroom van HIGHCARE in deze stad. Volgens het door HIGHCARE ontwikkelde concept wordt dit modulaire metalen cleanroom-systeem vrijstaand geplaatst in een bedrijfshal onder een verdiepingsvloer, een zo genaamde mezzanine. De technische installatie staat boven op deze verdiepingsvloer. Met dit compacte systeem is het mogelijk om alle vervuilde apparatuur buiten de ruimte te plaatsen, maar wel in de directe omgeving. Leidingen naar de cleanroom zijn kort en lopen rechtstreeks door het plafond of de spouwmuur.

Luchttechniek

De luchttechniek in de cleanroom Tilburg ISO7 bestaat uit een verticale luchtstroom. Via de air socken in het plafond stroomt de gefilterde lucht op plint niveau door de retourrooster. Met dit systeem is het mogelijk om grote hoeveelheden HEPA lucht te verplaatsen en in rust maar ook operationeel een hoge classificatie te behalen.

<ISO 14644>

Modulair Systeem

Een cleanroom van HIGHCARE bestaat uit modulaire wand- en plafondelementen die onderling uitwisselbaar zijn. Dit industrieel geproduceerde systeem wordt op de bouwplaats in elkaar gezet. Het ontwerp voldoet aan de IFD bouwtechniek. Ook deze Cleanroom Tilburg ISO7 is demontabel, de gemonteerde wand en plafond segmenten zijn eventueel na jaren anders in te delen.

<IFD moderne bouwtechniek>

Snel geplaatst, luxe uitstraling

Het systeem is volledig geprefabriceerd en hierdoor snel te plaatsen. De wandsegmenten kunnen compleet is glas uitgevoerd worden. In standaard rvs panelen zijn de utilities opgenomen. Voor werknemers is deze stofarme ruimte een prettige werkomgeving met een luxe uitstraling. Op commercieel relaties maakt een HIGHCARE een betrouwbare indruk.

<HIGHCARE>

Terug

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01