Fraud Blocker Cleanroom schuifdeuren -
Cleanroom schuifdeuren

Cleanroom schuifdeuren

Cleanroom schuifdeuren zijn een ideale oplossing voor een stofarme omgeving. Een traditionele draaideur is minder geschikt, deze zwabbert tijdens het opendraaien over de vloer en verspreidt veel stof. In een HIGHCARE zijn de deurvleugels doorzichtig en bestaan uit veiligheidsglas.

 

Vlak en strak

Waarom kiezen we in cleanrooms voor een snelroldeur, omdat deze vlak en straks beweegt over een rechte lijn en dicht langs de wand en sluit zonder veel stof te verplaatsen. Een ideale methode om ruimtes te scheiden. 

Interlock

In cleanrooms gebruiken we interlock systemen voor sluiswerking tussen ruimtes. Een schuifdeur past ideaal in een interlockschakeling waarbij het openen of sluiten van een deur wordt bepaald via een elektronisch schakelsysteem die zowel de druk hiërarchie als de sluiswerking tussen ruimtes regelt.

 

Remote

Cleanroom schuifdeuren zijn remote te bedienen. In een HIGHCARE openen operators schuifdeuren zonder deze aan te raken. Met een simpele beweging zijn deuren te openen en te sluiten. Mocht er onverhoopt een obstakel in de deuropening staan dan sluit de deur niet.

 

Led strook in deuropening

Eventueel kan de deuropening uitgevoerd worden met een led-strook die over de volledige hoogte kijkt of een obstakel het sluiten van de schuifdeur beperkt.

 

Noodgeval en wat nu

In een cleanroom wordt het sluitsysteem meestal gebruikt om te voorkomen dat deuren ongecontroleerd openen en contaminatie veroorzaken. In geval van nood zijn de deuren eenvoudig met de hand open te schuiven.

 

Stroom uitval

Stroom uitval behoeft geen probleem te zijn, de deuren kunnen worden uitgevoerd met een accupakket en blijven normaal functioneren.

 

<Flush en Sanitair>

<ERS sliding doors>

 

cleanroom schuifdeuren HIGHCARE 1
cleanroom schuifdeuren HIGHCARE 2
schuifdeur HIGHCARE 3
cleanroom schuifdeuren HIGHCARE 4
cleanroom schuifdeuren HIGHCARE 5
Terug

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01