Fraud Blocker Cleanroom lucht- en ruimtevaart - Highcare Cleanrooms ESA NASA JAXA
Apollo

Cleanroom lucht- en ruimtevaart

Cleanroom lucht en ruimtevaart

Cleanroom lucht- en ruimtevaart; hoogwaardige technologie in een modulaire HIGHCARE cleanroom. Een stofarme state-of-the-art omgeving;die industrieel wordt samengesteld en waarvan de metalen plafonds en wanden flexibel indeelbaar en demontabel zijn, ook na de oplevering.
 

BENELUX

Wie aan lucht- en ruimtevaarttechniek denkt, zal daarbij niet onmiddellijk de Nederlandse of Belgische industrie op het netvlies hebben. Toch zijn er in de Benelux heel wat industriële sectoren betrokken in de lucht- en ruimtevaartindustrie, direct dan wel indirect.
 

SECTOR

De sector lucht- en ruimtevaart kent een hoog technologisch karakter en draagt met zijn werkgelegenheid en toegevoegde waarde belangrijk bij aan de economie. De sector moet constant innoveren om zich in de, veelal ook internationale, wereld van lucht- en ruimtevaart te kunnen handhaven.
 

Nederlandse en Belgische bijdragen in de ruimtevaart beslaan een breed spectrum. Van fundamentele wetenschap en toepassingen voor ruimtevaart data tot de ontwikkeling van hardware door de industrie. Enkele toeleveranciers maken gebruik van een HIGHCARE-cleanroom. In het ISS ruimtelaboratorium gebruikt men glove boxen die in een HIGHCARE-cleanroom zijn samengesteld.
 

<direct naar NASA>
 

SCHERP GEPRIJSD

HIGHCARE staat voor hoge kwaliteit en een lange economische levensduur tegen een scherp prijsniveau. Zelfs voor deze hoogniveau cleanroom lucht- en ruimtevaart.

<Cleanroom prijzen>


 

LUCHT- EN RUIMTEVAART INDUSTERIE

Tot 1996 heeft Nederland zelf vliegtuigen gebouwd. Daarna is besloten om de activiteiten te richten op het toeleveren van subsystemen en onderdelen voor de wereldmarkt. Deze kennis op systeemniveau is zorgvuldig bewaard en uitgebouwd. Met deze unieke systeemkennis, gecombineerd met materiaalkennis, heeft Nederland nu een toppositie op het gebied van het toepassen van nieuwe materialen om vliegtuigen duurzamer te maken. Ook de MRO-industrie, – Maintenance, Repair and Overhaul -, gespecialiseerd in laswerkzaamheden, verspaning en coatings, heeft een rijke geschiedenis, zowel op civiele als militaire MRO. Momenteel bekleedt Nederland de derde plaats in Europa en heeft de ambitie om de eerste plaats te halen als meest innovatieve MRO-centrum.

Terug

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01