Fraud Blocker Cleanroom robotisering - Highcare Cleanrooms Automatisering Robots

Cleanroom robotisering

cleanroom en robotisering

Cleanroom robotisering, in veel cleanrooms vindt automatisering van hoogwaardige processen plaats; het aandeel gerobotiseerde processen in stofarme ruimtes groeit gestaag. Veelal is de mens de grootste veroorzaker van vervuiling binnen de cleanroom. Door automatisering van processen is de productie beter reproduceerbaar, minder kwetsbaar en het beperkt kosten van slijtage, onderhoud en schoonmaak.
 

SCHERP GEPRIJSD

HIGHCARE staat voor hoge kwaliteit en een lange economische levensduur tegen een scherp prijsniveau.
<Cleanroom prijzen>

REPETITIEF EN ROBOTS

Robots zijn goed in repetitieve processen. Meestal saai en nauwkeurig werk, zoals produceren, inpakken, sorteren of controleren. Mensen met kunstzinnige, maatschappelijke en wetenschappelijke beroepen hoeven het minst te vrezen dat robots hun baan innemen.
Vooral mensen met administratieve en lagere dienstverlenende functies lopen het risico dat hun baan verdwijnt door automatisering. Het gaat dan bijvoorbeeld om tomatenplukkers, postsorteerders, boekhoudkundig medewerkers maar ook verkopers en cleanroompersoneel.
 

AUTOMATISERING EN ROBOTISERING

Economen zijn het erover oneens dat verdere automatisering zal leiden tot hogere werkloosheid, maar er kunnen bij dergelijke processen ook nieuwe banen ontstaan. Door robotisering en automatisering verdwijnen de komende jaren er per saldo echter banen.
 

AUTOMATISERING DE KOMENDE 10 TOT 20 JAAR

Onderzoek van de universiteit van Oxford over de Amerikaanse arbeidsmarkt is door Deloitte vertaald naar de Nederlandse situatie. Cleanroom en robotisering; de universiteit van Oxford bekeek in welke mate 702 verschillende beroepen geautomatiseerd kunnen worden. Experts op het gebied van kunstmatige intelligentie en robotica gaven bij ieder beroep aan of die kans laag, gemiddeld of hoog is.
De onderzoekers stellen dat het voor de beroepen die hoog scoren waarschijnlijk is dat die de komende 10 tot 20 jaar volledig geautomatiseerd worden. Cleanroom en robotisering, NedCar in Born is daar een sprekend voorbeeld van. Met meer dan duizend robots blijkt NedCar VDL Groep een zeer concurrerende onderneming.
<NedCar>

Terug

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01