Fraud Blocker Compact Transport Cleanrooms In Containers | Bouwpakket
Compact te verpakken in containers

Cleanroom Bouwpakket

Cleanroom bouwpakket

Cleanroom Bouwpakket. Modulair, Flexibel; transport in containers. Een cleanroom vergt een flinke investering, die doorgaans verantwoord wordt door de pure noodzaak om een gecertificeerd product te kunnen vervaardigen of assembleren. Dan is het zeer wenselijk dat de cleanroom samenstelling aangepast kan worden, indien het product plotseling aan andere eisen moet voldoen qua classificatie, maar even goed op het gebied van productie volume, maatvoering of extra (voor-)behandelingen.

 

< RUSLAND in containers, met de trein >

 

IFD-technologie

Dankzij de beproefde IFD-technologie levert HIGHCARE een cleanroom bouwpakket, die modulair opgebouwd is en na demontage weer te hergebruiken (remontabel) is. Zodoende is een dergelijke cleanroom uit te breiden, te voorzien van extra compartimenten of door een aanpassing in de luchtstroom technologie te modificeren naar een andere classificatie.

Dit levert een professionele oplossing, waarbij voorkomen wordt, dat een technologische begrenzing uw cleanroom onbruikbaar of onpraktisch maakt. De cleanrooms van HIGHCARE zijn bijzonder geschikt voor de huidige dynamische wereld. Bij groei of een nieuwe productielijn kunnen door ons uniek systeem snelle en eenvoudige aanpassingen gemaakt worden.

 

Flexibiliteit: remontabel en verplaatsbaar

Het verplaatsen van ramen, deuren of verlichtingsarmaturen, of een andere voorziening, is een simpele ingreep. Een HIGHCARE cleanroom is immer demontabel. Alle onderdelen zijn steeds weer te hergebruiken. Flexibiliteit verdient zich terug. In voorkomende gevallen kunnen wijzigingen per ruimte worden uitgevoerd zonder dat de volledige cleanroom wordt stilgelegd.

 

< CONTACT / ADVIES / VRAAG? >

 

Flexibiliteit: toegankelijk

Hoe toegankelijk zijn de ruimtes boven het plafond of in de wand? In een HIGHCARE cleanroom zijn wanden en plafonds remontabel. Leidingwerk boven het plafond of aansluitpunten achter een wand blijven eenvoudig bereikbaar. Cleanroom Bouwpakket, flexibel in de ruimste zin van het woord.

 

Cleanroom Bouwpakket

De cleanroom vormt een bouwpakket. Een modulair systeem met flexibel indeelbare wanden en plafonds. De units zijn compact te verpakken en laten zich uitstekend vervoeren in containers. Eventueel kan de cleanroom in eigenbeheer worden opgebouwd.
Terug

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01