Fraud Blocker VDL darkroom - Highcare Cleanrooms
darkroom donkere kamer

VDL darkroom

VDL darkroom een cleanroom donkere kamer. Een darkroom met UV-A inspectie in een cleanroom. Voor oppervlakte inspecties met scheerlicht. Hiervoor moet de werkruimte donker zijn. HIGHCARE levert flexibele donkere kamers voor in cleanrooms. Beweegbare schermen vormen samen de DOKA-ruimte.
 

Flexibel

Met het systeem van HIGHCARE wordt een beperkt deel van de cleanroom tijdelijk verduisterd. De flexibele screens in de VDL darkroom zijn met een druk op een knopt te bedienen. Terwijl u aan het werk bent zakken de donkere schermen automatisch omlaag en wordt de ruimte verduisterd. Eventueel via een verplaatsbare handbediening zijn de cleanroom-screens op afstand te besturen.
 

Onverstoord

In de werkprocedure worden via dit systeem de producten op dezelfde locatie gecleaned en gecontroleerd. Zonder het proces te onderbreken en zodra u klaar bent met de inspectie kunnen de sceens weer omhoog.
 
<Ultraviolet>
 

Omschrijving

In de cleanroom is meestal voldoende ruimte voor dit verduisteringssysteem. De screens worden in een gesloten carré gemonteerd en zijn op afstand in hoogte verstelbaar. Met de screens van het carré omlaag zijn de wanden van de Cleanroom donkere kamer zwarte, reiken tot de grond en sluiten lichtdicht af. In de hoeken staan speciale hoekprofielen die aan de bovenzijde zijn verbonden met het plafond en aan de onderkant bevestigd op de vloer. De opgerolde screens bevinden zich in een opbergunit onder tegen het plafond.
 

Offerte

We stellen graag een offerte voor u samen. Als u enkele foto’s stuurt van de doka-locatie van de ‘cleanroom donkere kamer’ is dit meestal voldoende voor een offerte. Vermeldt daarbij de lengte, breedte en hoogt van de doka. We stellen op basis van deze informatie een offerte opmaat samen.
 

Levertijd

Levertijd donkere kamer, doka ruimte. De levertijd van de materialen bedraagt ca. 6 weken. Afhankelijk van de locatie duurt de montage ca. twee werkdagen. Tijdens de samenstelling zal er geboord worden en gebruiken we, afhankelijk van de hoogte, een steiger.
 
<offerte aanvraag>

uv-a-inspectie-in-cleanrooms-4
softwall uv-a-inspectie-in-cleanrooms-2
uv-a-inspectie-in-cleanrooms-1
Terug

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01