Fraud Blocker UV-A inspectie met scheerlicht - Highcare Cleanrooms Scheerlicht
Darkroom, Doka in cleanroom

UV-A inspectie met scheerlicht

UV-A inspectie in cleanroom tussen flexibele wanden

UV-A inspectie met scheerlicht in een flexibele doka van Highcare. Producten worden op een vaste locatie gecontroleerd met scheerlicht. HIGHCARE installeert in haar cleanrooms een speciale blacklight ruimte die tijdelijk kan worden verduisterd.
In een flexibele donkere kamer kunnen de producten tijdens de inspectie met UV-A op hun plek blijven. De laatste stap in de reinigingsprocedures die eindigt in een te verduisteren omgeving. HIGHCARE levert een systeem waarbij met een afstandsbediening het licht in de ruimte wordt uitgeschakeld, screens de ramen blinderen en de ruimte afschermen. Met dit systeem kunt u met een beperkt aantal handelingen een product met UV-A inspecteren, zonder het te verplaatsen.

<Ultrasoon reinigen>

UV-A inspectie in een stofarme ISO gecertificeerde cleanroom garandeert reproduceerbare stabiele omstandigheden waarin de kwaliteit van de lucht continue wordt gemonitord en de omstandigheden achteraf zijn te bewijzen.

<IFD moderne bouwtechniek>

Een hoge zuiverheidsgraad maakt soms de aanschaf van een reinigingsstraat noodzakelijk. UV-A inspectie in cleanrooms waar met ultrasoon geluid het oppervlak van producten is gereinigd. In dit reinigingssysteem past een UV-A inspectie met scheerlicht in een darkroom. Een veelgebruikte reinigingsprocedure in een ultrasoon reinigingsbad in UPW, gevolgd door een zeer schoon spoelbad en een inspectie, controle met UV-scheerlicht.

Darkrooms

Highcare Cleanrooms levert flexibele verduisteringsscreens op maat die volledig op afstand zijn te bedienen. De screens worden op maat gemaakt en kunnen eventueel in een carré gemonteerd worden, midden in de cleanroom; een rechthoekige ruimte die met flexibele screens tijdelijk wordt verduisterd.

<UV-A ultraviolet licht>

<ESA uitleg>

uv-a-inspectie-in-cleanrooms-1
softwall uv-a-inspectie-in-cleanrooms-2
uv-a-inspectie-in-cleanrooms-3
uv-a-inspectie-in-cleanrooms-4
Black and bright light
Terug

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01