UPW cleanroom

cleanroom_UPW_highcare_cleanrooms_01

UPW cleanroom. De waterkwaliteit die men in cleanrooms gebruikt. HUPW is de warme versie. Eindgebruikers stellen uiteenlopende eisen. UPW is ultra pure water. De kwaliteit voldoet aan strenge normen en verplichtingen voor deeltjescontrole en systeemzuiverheid. Omdat eindgebruikers uiteenlopende eisen stellen dient ultrapuur water en hot ultrapuur water te voldoen aan de strengste normen en verplichtingen voor deeltjescontrole, systeemzuiverheid. UPW kent daarom een kwaliteitsgarantie.
 

Water behandeling

Betrouwbare en efficiënte controle, filtratie van deeltjes, detectie van bacteriën op organische en anorganische besmettingsbronnen zijn tegenwoordig van essentieel belang om UPW, ultra puur water, te winnen dat bruikbaar is voor producenten van micro-elektronica. UPW cleanroom is afhankelijk van de procesgeoriënteerde gedefinieerde kwaliteit van ultrapuur water vormen verschillende methoden van chemische of fysieke behandeling tezamen een samenhangende reeks zuiveringsstappen. Daartoe behoren onder meer grove filtratie, koolstof- of ultrafiltratie, waterverzachting, omgekeerde osmose en distillatie.
<Pure Water Group>

UPW en nieuwe kunststoffen

Dankzij de zuivere fysieke eigenschappen van de nieuwste kunststoffen en de volledig gecontroleerde, stofvrije productielocaties kunnen wij voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en zuiverheid van dit water. UPW past in het IFD systeem van HIGHCARE. Het leiding circuit bevindt zich in de holle metalen cleanroom-wanden. In de utility panelen bevinden zich de unieke UPW-aansluitpunten. HIGHCARE kan ondersteunen bij het ontwerpen van efficiënte en veilige toepassingen van UPW  waterbehandelingssystemen.

<IFD moderne bouwtechniek>

cleanrooms UPW watercentrale
cleanrooms UPW aansluitpunt
cleanrooms UPW lasmachine voor naadloze verbindingen
cleanrooms UPW geprefabriceerde aansluitpunten
cleanroom UPW onderdelen voor een wandaansluiting
Terug

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1a
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01