Fraud Blocker Softwall cleanroom - Highcare Cleanrooms
Lamellen

Softwall cleanroom

Softwall cleanroom is een eenvoudige manier om met kunststof lamellen, ook wel flappen genoemd, lokaal de stofclassificatie te verbeteren. Ze worden toegepast als ‘eiland’. Een stand-alone omgeving in een bedrijfshal, kantoor of cleanroom.
 
Het is een technisch simpele oplossing om in een hardwall cleanroom de classificatie met extra schone lucht plaatselijk te verbeteren of een werkplek af te schermen.
 

PVC-stroken

Een veel gebruikte methodes is die met een doorzichtig pvc stroken gordijn, de lamellen overlappen elkaar en sluiten min of meer af. Let wel, PVC-lamellen, hierin zit weekmaker die doorzicht en glans verliest onderinvloed van buitenlucht.
 

Toegankelijk

Het afgeschermde gebied blijft zo eenvoudig toegankelijk. Met een ingenieuze luchtstroom, het kenmerk van een HIGHCARE cleanroom, wordt gezuiverde lucht via het plafond ingeblazen en op plintniveau afgezogen. Een GMP of ISO met een cleanroom softwall van HIGHCARE zal flush en sanitair te zijn. De luchttechniek ‘spoelt’ als het ware de ruimte schoon.
 

Zonder overdruk

Met de schone lucht uit de air-sokken spoelt vervuilde lucht weg onder de cleanroom softwall. Het systeem is sanitair. De pvc lamellen en metalen wanden van de cleanrooms zijn eenvoudig te reinigen. Een degelijke technische installatie garandeert een continue stroom van gefilterde lucht. U verhoogt met de wand de noodzakelijke norm en classificatie. Veel gebruikte classificaties met cleanroom softwall zijn ISO 6 of lager.
 

Stand-alone

Een Highcare softwall cleanroom is een box-in-box systeem, stand-alone en wordt opgebouwd onder het dak of plafond of een tussenvloer, de mezzanine. De technische installatie wordt geplaatst op deze tussenvloer. Vervuilende apparatuur houden we bij voorkeur buiten de cleanroom. Door dit demontabele box-in-box systeem is het mogelijk om reparaties of aanpassingen lokaal uit te voeren zonder het productieproces stil te leggen. Aanpassingen zijn door het demontabele klik-klak-klaar-systeem eenvoudig uit te voeren, eventueel met eigen personeel en daarmee tegen relatief lage kosten. Het systeem bestaat uit duurzame inerte materialen. De complete softwall eventueel met de tussenvloer is demontabel, verplaatsbaar en eenvoudig opnieuw samen te stellen.
 

Stofclassificatie, maar zonder overdruk

<internationaal certificaat, ISO 14644>
 

< CONTACT / ADVIES / VRAAG? >

 

plafond in aanbouw softwall
plafond in softwall cleanroom
softwall onderzijde
softwall cleanroom
Terug

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01