Fraud Blocker Semicon cleanrooms - Highcare Cleanrooms Mudulair Grade 4 t/m 2

Semicon cleanrooms

cleanrooms_highcare_cleanrooms_flush_schoonspoelen

Semicon cleanrooms Mudulair Grade 4 t/m 2. Semi conductor industrie is een afnemer van de metalen gebruiksklare cleanrooms van HIGHCARE. De werkruimtes van HIGHCARE zijn door het gebruik van grote raamopeningen motiverende werkomgevingen. De flexibel indeelbare wanden en plafonds worden industrieel samengesteld en blijven, zelfs jaren na de oplevering, demontabel, verplaatsbaar of te vergroten.

<UV lichtinspectie in cleanrooms>
 

BOX-IN-BOXSYSTEEM

Bouwtechnisch maakt HIGHCARE in de semiconductor sector gebruik van het box-in-boxsysteem op een ESD vloer: een antistatisch loopvlak. De cleanrooms worden in het algemeen samengesteld onder een lichte verdiepingsvloer.
De semicon- of halfgeleiderindustrie is een groeiende markt van producenten met vele toeleveranciers. Semicon cleanrooms Mudulair Grade 4 t/m 2 worden gebruikt bij de productie van elektronische componenten.
 

SCHERP GEPRIJSD

HIGHCARE heeft een duurzaam cleanroomsysteem ontwikkeld die inspeelt op de snel expanderende semicon-industrie. De ruimtes zijn eenvoudig aan te passen, omdat de wandsegmenten en plafonds demontabel zijn. De indeling is makkelijk te wijzigen, zelfs lichtarmaturen zijn snel te verplaatsen. Het systeem is ook simpel te verhuizen naar een andere locatie.
HIGHCARE staat voor hoge kwaliteit en een lange economische levensduur tegen een scherp prijsniveau.

<ESD-vloer in een cleanroom>


<Pure Water Group>
 

SEMI-CONDUCTOR KWALITEITSEISEN

Aan de toeleveranciers en co-makers worden in deze branche hoge kwaliteitseisen gesteld. In ISO-gecertificeerde cleanrooms werken deze bedrijven continu aan innovatieve methoden om processen steeds weer te verbeteren. In de cleanrooms maakt men gebruik van utilities zoals: Extreme Clean Dry Air, XCDA; Ultra Puur Water, UPW en Ultrasoon reinigen.
 

HIGHCARE cleanrooms zijn state-of-the-art en worden afgestemd op uw specifieke wensen.

Terug

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01