Fraud Blocker Optische industrie - Highcare Cleanrooms ZEISS Nearfield

Optische industrie

Optische industrie met cleanrooms zoals bij Zeiss, ASML, VDL, Nearfield voldoen aan extreem hoge nauwkeurigheidseisen. Wereldwijd wordt deze in het oog springende kwaliteit steeds meer gewaardeerd door toonaangevende producenten.
 

OPTISCHE INDUSTRIE EN NAUWKEURIGHEID

Precisiedelen kunnen niet geproduceerd worden zonder een moderne, extreem schone werkomgeving. Het realiseren van vlakheden met een ruwheid van 0,04 Ra zijn niet vreemd. Dergelijke waardes zijn uitsluitend haalbaar in uiterst schone werkomgevingen. HIGHCARE Cleanrooms realiseert de juiste werkomgeving om nauwkeurigheidseisen haalbaar te maken. HIGHCARE levert sinds 1994 metalen cleanrooms – op basis van een 900mm-stramien – die industrieel worden samengesteld en waarvan de wanden en plafonds flexibel indeelbaar en demontabel zijn, ook jaren de oplevering.
 

SCHERP GEPRIJSD

HIGHCARE staat voor hoge kwaliteit en een lange economische levensduur tegen een scherp prijsniveau.
 

FLUSH

Een luchttechniek die schoonspoelt, flush, gecombineerd met eenvoudig en snel te reinigen werkruimtes zijn een dagelijks terugkerend voordeel. Voor de optische industrie levert Highcare duurzame cleanrooms in metaal, met airconditioning, HEPA-filters en ISO-gevalideerd.
 

Terug

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01