Fraud Blocker Dry rooms - Highcare Cleanrooms
Dry rooms

Dry rooms

dry room droge ruimte

Dry rooms zijn droge kamers met een zeer lage luchtvochtigheid. Met moderne techniek wordt de luchtvochtigheid verlaagd. Highcare dry rooms met lage relatieve luchtvochtigheid worden gebruikt voor verschillende toepassingen.

 

luchtdicht en brandveilig

De technici van Highcare kunnen elke hoogwaardige, gecontroleerde dry room op maat ontwerpen, installeren en onderhouden inclusief een brandvertragende ruimteconstructie om de veiligheid te garanderen via geïsoleerde ruimteafsluitingen. Zonder isolatie met PIR, PUR, PE of PS

 

ISO- cleanroom

Dry rooms worden ontworpen om te voldoen aan ISO-cleanroom criteria.
Naast het industrieel en commercieel ontvochtigen worden droge ruimtes vaak gebruikt voor:
• een gecontroleerd vochtigheidsniveaus van minder dan 0,5% relatieve vochtigheid voor de productie van lithiumbatterijen met 21°C, -40°C dauwpunt
• eventueel kan een ruimte worden ontworpen voor dauwpunten tot -70°C voor hybride autobatterijen
• een luchtdicht vergrendelingssysteem met apparatuur voor prestaties en constructie-integriteit die belangrijk zijn in de medische hulpmiddelenindustrie.

 

30 jaar ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring in de installatie en constructie van metalen airconditioned ruimtes, is HIGHCARE trots op het aanbieden van single-source verantwoording in onze innovatieve, kosteneffectieve ontwerpen. We gebruiken meet en regeltechniek voor dry rooms en cleanrooms en garanderen dat de op maat gemaakte ruimtes aan uw specifieke behoeften zullen voldoen terwijl ze veilig presteren op een optimaal niveau en maximale efficiëntie.

 

let extra op met wand en plafond aansluitingen; dicht en brandveilig

Highcare heeft een uniek wand en plafondsysteem dat bij elkaar hoort en naadloos op elkaar past. Dit metalen systeem is brandveilig, demontabel en luchtdicht af te sluiten.

 

<textiele luchtkanalen>

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01