Fraud Blocker Cleanroom Perslucht - Highcare Cleanrooms met ISO Classificatie
Perslucht in cleanroom

Cleanroom perslucht

Cleanroom perslucht behoort overeen te komen met de classificatie van de stofarme omgeving in rust. Alle onderdelen zijn afgestemd op het behalen en behouden van deze stofklasse. Met moderne luchtbehandeling systemen wordt met adsorptie, verwarmingsprocessen en filtering de hoge kwaliteitseisen van perslucht gewaarborgd.

SPECIFICATIES

De technische specificaties voor cleanroom perslucht binnen de diverse industrieën en laboratoria kunnen aanzienlijk variëren. De specifieke toepassing bepaalt de kwaliteit van de perslucht. Het is voor persluchtgebruikers belangrijk te weten welke verontreinigingen acceptabel zijn en wat de effecten van contaminaties kunnen zijn op het proces. Zo vind je de beste oplossingen voor een succesvolle bestrijding. Vanaf de bron tot en met het afname punt dient alles aan deze specificatie te voldoen.
 

INDUSTRIËLE TOEPASSINGEN VAN CLEANROOM PERSLUCHT

Voor kritische industriële toepassingen voor cleanroom perslucht wordt in een vochtgehalte met een dauwpunt lager – 73°C aangehouden, een gehalte aan kooldioxide minder dan 1 ppm en een lager gehalte aan koolwaterstofdamp dan 0.003 ppm. In minder kritieke gebieden is een dauwpunt van – 40 °C of zelfs, voor nog minder kritische toepassingen + 4,4 ° C aanvaardbaar.

ADEMLUCHT

Voor de cleanroom perslucht die ingeademd wordt is het essentieel dat deze lucht zuurstof bevat tussen 18 en 23 %. Voorts moet de concentratie van giftige en schadelijke verontreinigende stofdampen op een aanvaardbaar laag niveau zijn. <perslucht>

De kwaliteit van de perslucht die in een cleanrooms gebruikt wordt dient te vallen binnen de grenzen van de ISO-classificatie van dat vertrek in rust.
< CONTACT / ADVIES / VRAAG? >
cleanroom perslucht filters
Cleanroom, perslucht aansluiting op ringleiding
Droge flexibele aansluiting van perslucht
cleanroom ringleidingen boven op mezzanine
Terug

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01