Fraud Blocker Dejima - Highcare Cleanrooms

Dejima

Arnhem, Netherlands

Specificaties

Bedrijf: Dejima
Locatie: Arnhem, Netherlands
Classificatie: ISO 5
Temperatuur: 19 °C +/- 1
Luchtinblaas: airsock
Relatieve vochtigheid: 55% +/- 5%
Vloerafwerking: ESD gietvloer
Sector: Optical Films

Hoogwaardige optische techniek in een stofarme ruimte onder de cleanroom airsocken van Highcare. Deze kwetsbare ISO 5 is door het team van Highcare stabieler gemaakt en afgeschermd met hoogwaardige panelen. 

Dejima weet met strenge interne procedures deze hoge classificatie 24/7 te behalen en zo kleine beschadigingen in haar productie te beperken. Een unieke doorzichtige folie die zelfs bij hoge temperaturen een duidelijk beeld garandeert. Een fantastisch voorbeeld van Nederlands technisch kunnen intussen geproduceerd onder Japanse vlag.

<Dejima>

installatie HIGHCARE Cleanroom airsock

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01