UPW, ultra pure water

UPW in een HIGHCARE cleanroom wordt toegepast voor het reinigen met ultra schoon water

UPW staat voor Ultra Pure Water. HUPW is de warme versie. Deze worden vaak in cleanrooms gebruikt. Omdat eindgebruikers uiteenlopende eisen stellen aan hoogwaardig water moet ultrapuur water en hot ultrapuur water voldoen aan de strengste normen en verplichtingen voor deeltjescontrole, systeemzuiverheid en een kwaliteitsgarantie hebben.
 

Water behandeling

Betrouwbare en efficiënte controle, filtratie van deeltjes, detectie van bacteriën op organische en anorganische besmettingsbronnen zijn tegenwoordig van essentieel belang om UPW, ultra puur water, te winnen dat bruikbaar is voor producenten van micro-elektronica. Afhankelijk van de procesgeoriënteerde gedefinieerde kwaliteit van ultrapuur water vormen verschillende methoden van chemische of fysieke behandeling tezamen een samenhangende reeks zuiveringsstappen. Daartoe behoren onder meer grove filtratie, koolstof- of ultrafiltratie, waterverzachting, omgekeerde osmose en distillatie.
 

UPW en nieuwe kunststoffen

Dankzij de zuivere fysieke eigenschappen van de nieuwste kunststoffen en de volledig gecontroleerde, stofvrije productielocaties kunnen wij voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en zuiverheid van dit water. Zodoende kan HIGHCARE ondersteunen bij het ontwerpen van efficiënte en veilige toepassingen voor waterbehandeling.


 Terug

Voordelen van HIGHCARE Cleanrooms

HIGHCARE ontwerpt en bouwt moderne, state of the art cleanrooms. De unieke luchtstroom spoelt de ruimte schoon. Met hoogstaande techniek wordt gezuiverde lucht via het plafond ingeblazen en op plintniveau afgezogen.

Meer informatie

Werkwijze van HIGHCARE Cleanrooms

HIGHCARE gebruikt een internationaal erkend stappenplan om de belangrijkste fases te doorlopen en daarmee het risico op budgetoverschrijdingen te beperken.

Meer informatie

Referenties van HIGHCARE Cleanrooms

Nederlandse ondernemingen zoals VDL gingen u al voor. In een ISO 6 cleanroom verwerkt men producten voor ASML. In Samara, Rusland, produceert Pranapharm medicijnen in een GMP Klasse B cleanroom van HIGHCARE.

Meer informatie