Flexibiliteit verdient zich terug

cleanroom prijzen voor het flexibele systeem van Highcare Cleanrooms

Flexibiliteit verdient zich terug, een uiterst rendabel bouwsysteem dankzij IFD technologie. Bijzonder geschikt voor onze dynamische wereld. Een modern bedrijf dat flexibel is kan snel reageren op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Het unieke HIGHCARE-bouwsysteem is een van de uitgangspunten geweest voor deze flexibiliteit. Bij groei of een nieuwe productielijn kan door ons uniek systeem er snel en eenvoudig op worden aangepast.
 

Flexibiliteit: demontabel en verplaatsbaar

Het verplaatsen van ramen, deuren of verlichtingsarmaturen, of een andere voorziening, is een simpele ingreep. Een HIGHCARE cleanroom is immer demontabel. Alle onderdelen zijn steeds weer her te gebruiken. Wijzigingen kunnen per ruimte worden uitgevoerd zonder dat de volledige cleanroom wordt stilgelegd.
 

Flexibiliteit: toegankelijk

Hoe toegankelijk zijn de ruimtes boven het plafond of in de wand? In een HIGHCARE cleanroom zijn wanden en plafonds demontabel. Leidingwerk boven het plafond of aansluitpunten achter een wand blijven eenvoudig bereikbaar. Flexibel in de ruimste zin van het woord.


 Terug

Werkwijze van HIGHCARE Cleanrooms

HIGHCARE gebruikt een internationaal erkend stappenplan om de belangrijkste fases te doorlopen en daarmee het risico op budgetoverschrijdingen te beperken.

Meer informatie