cleanroom eisen ISO

cleanroom eisen

Cleanroom eisen zijn onder te verdelen in twee groepen. Het toepassingsgebied beschermt tegen organisch of anorganisch materiaal. Zo kan fijnstof het proces verstoren, maar ook de drager zijn van micro-organismen.
 

ONTWERP EN BOUW

HIGHCARE ontwerpt en bouwt moderne, state of the art cleanrooms. Het accent ligt op een functionele werkomgeving in combinatie met een optimale luchttechniek. Een HIGHCARE cleanroom is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde materialen die geschikt zijn voor een steriele omgeving en voldoen aan de hoogste cleanroom eisen. Een HIGHCARE cleanroom is bovendien demontabel en verplaatsbaar. HIGHCARE bouwt Turnkey: de cleanroom wordt gebruiksklaar opgeleverd.
 

CLEANROOM EISEN

De classificatie of cleanroom eisen worden afgestemd op het gebruik. Per sector valideert men de ruimtes volgens specifieke spelregels. Als basis geldt de ISO-normering die wordt aangevuld met deze branche specifieke eisen zoals bijvoorbeeld een kwaliteitsborgingsysteem.
 

HOGE CLEANROOM EISEN, ISO 5 – 8

De ingenieuze luchtstroom is een van de kenmerken van een HIGHCARE cleanroom. Met een unieke techniek wordt gezuiverde lucht via het plafond ingeblazen en op plintniveau afgezogen. Een HIGHCARE cleanroom is flush en sanitair en wast als het ware een ruimte schoon met lucht. De metalen cleanrooms zijn eenvoudig te reinigen. Een degelijke technische installatie garandeert een continue stroom van gefilterde lucht. U bepaalt de noodzakelijke cleanroom eisen door te kiezen voor een specifieke norm en classificatie. Veel gebruikte classificaties zijn ISO 6 of lager. HIGHCARE Cleanrooms zorgt voor een stipte realisatie in een zo kort mogelijke bouwtijd.
 

IFD-SYSTEEM

HIGHCARE Cleanrooms bouwt volgens het IFD-systeem. Dit is een moderne bouwtechniek, die garant staat voor Industriële kwaliteit. Het betreft een demontabel product met een flexibele indeling. Kiezen voor HIGHCARE Cleanrooms biedt de zekerheid van een hoge classificatie door een flush en sanitaire afwerking. De inerte metalen wanden en plafonds zijn duurzaam in het gebruik met een hoge economische levensduur.
 

SCHERP GEPRIJSD

HIGHCARE staat voor hoge kwaliteit en een lange economische levensduur tegen een scherp prijsniveau.


 Terug

Werkwijze van HIGHCARE Cleanrooms

HIGHCARE gebruikt een internationaal erkend stappenplan om de belangrijkste fases te doorlopen en daarmee het risico op budgetoverschrijdingen te beperken.

Meer informatie