Box in box cleanroom

Een cleanroom box in box wordt als zelfstandige unit losstaand geplaatst in een bedrijfsgebouw

Box in box cleanroom is een zelfstandige unit. Een bouwsysteem waarbij de cleanroom de binnenbox is die geplaatst wordt in een gebouw; de buitenbox. Zo kan een gangbare ruimte als een bedrijfshal of kantoor geschikt gemaakt worden voor een stofarme omgeving. De cleanroom is vrijstaand en opgebouwd uit metalen onderdelen. De wandsegmenten en plafondpanelen worden industrieel samengesteld en daarna op de bouwplaats aangevoerd. Alle elementen zijn gebaseerd op een standaard maatvoering. Op die manier kunnen projecten niet alleen goed gecoördineerd worden maar ook bestaat er, door de demontabele aard van de bouw, maximale flexibiliteit wanneer wanden of plafonds moeten worden aangepast, gewijzigd, eventueel verplaatst of uitgebreid. Dit kan dankzij revolutionaire IFD technologie. meer over IFD
 

Box in Box en stand-alone

Een Highcare-cleanroom box-in-box systeem is stand-alone en wordt opgebouwd onder een vrijstaande verplaatsbare tussenvloer, de verdiepingsvloer. De technische installatie krijgt een plaats op die tussenvloer. Vervuilende apparatuur houden we bij voorkeur buiten de cleanroom. Dit demontabele box-in-box systeem maakt het mogelijk om reparaties of aanpassingen lokaal uit te voeren zonder het productieproces volledig stil te leggen. Aanpassingen zijn door het demontabele klik-klak-klaar-systeem eenvoudig uit te voeren, eventueel met eigen personeel en daarmee tegen relatief lage kosten. Het systeem bestaat uit duurzame materialen. De complete cleanroom met de tussenvloer is demontabel verplaatsbaar en eenvoudig opnieuw samen te stellen zonder zagen, boren, veilen of verven…


 Terug

Voordelen van HIGHCARE Cleanrooms

HIGHCARE ontwerpt en bouwt moderne, state of the art cleanrooms. De unieke luchtstroom spoelt de ruimte schoon. Met hoogstaande techniek wordt gezuiverde lucht via het plafond ingeblazen en op plintniveau afgezogen.

Meer informatie

Werkwijze van HIGHCARE Cleanrooms

HIGHCARE gebruikt een internationaal erkend stappenplan om de belangrijkste fases te doorlopen en daarmee het risico op budgetoverschrijdingen te beperken.

Meer informatie

Referenties van HIGHCARE Cleanrooms

Nederlandse ondernemingen zoals VDL gingen u al voor. In een ISO 6 cleanroom verwerkt men producten voor ASML. In Samara, Rusland, produceert Pranapharm medicijnen in een GMP Klasse B cleanroom van HIGHCARE.

Meer informatie