Beloopbaar plafond of toegankelijk?

beloopbaar plafond of toegankelijk

Beloopbaar plafond of eenvoudig toegankelijk? Een moderne cleanroom is een dynamische werkomgeving waar met enige regelmaat techniek wordt verplaatst of toegevoegd. Lege ruimtes tussen wanden en boven plafonds moeten daarom toegankelijk zijn. Een plafond van HIGHCARE is vanuit de cleanroom en de verdiepingsvloer bereikbaar.
 

Beloopbaar plafond

De plafonds van een HIGHCARE cleanroom zijn niet te belopen. Dit is maar goed ook; het zou grote hoeveelheden fijnstof veroorzaken. Daarom is het er niet op berekend. De ideale oplossing is het vrij hangende plafondsysteem dat onder een tussenvloer wordt gemonteerd. HIGHCARE heeft hiervoor een luchtgesloten plafondsysteem ontwikkeld dat toegankelijk blijft. Zowel vanuit de cleanroom als via de tussenvloer. Net zoals alle andere bouwelementen is het demontabel.
 

Duurzaam

De plafondpanelen zijn eenvoudig te verplaatsen of her te gebruiken indien een andere indeling wenselijk is. Zoals bijvoorbeeld de verlichtingsarmaturen als er een machine verplaatst of bijgezet wordt. Uitbreiding van een HIGHCARE cleanroom is eenvoudig te realiseren. Of het nu gaat om opdeling of verandering van de indeling, de producten van HIGHCARE bieden optimale flexibiliteit en duurzaamheid. Daarbij is een HIGHCARE-cleanroom verplaatsbaar. Dit dankzij de revolutionaire IFD bouwtechnologie.


 Terug

Werkwijze van HIGHCARE Cleanrooms

HIGHCARE gebruikt een internationaal erkend stappenplan om de belangrijkste fases te doorlopen en daarmee het risico op budgetoverschrijdingen te beperken.

Meer informatie