IFD moderne bouwtechniek

IFD moderne bouwtechniek cleanroom

IFD moderne bouwtechniek waarbij kritisch is gekeken naar processen in andere branches zoals de auto- en luchtvaartindustrie. In het IFD systeem worden alle componenten INDUSTRIEEL samengesteld en – niet – op de bouwplaats. Het accent ligt op kwaliteit, hergebruik en duurzaamheid. Het systeem is FLEXIBEL; bijvoorbeeld de locatie van deuren, ramen en plafonds zijn onderling uitwisselbaar. De modulaire IFD-opbouw is DEMONTABEL en daardoor verplaatsbaar naar een andere locatie. Wandcontactdozen of andere wandaansluitingen zijn te verplaatsen. Wanden zijn te openen om eenvoudig nieuwe apparatuur te plaatsen. Plafonds blijven toegankelijk voor het verplaatsen of toevoegen van verlichting of techniek. IFD staat garant voor gedegen industriële kwaliteit.
 

Verbouwingen

Door gebruik te maken van holle wanden, die gemakkelijk te openen en te sluiten zijn, kunnen in een IFD wandsegment kabels en leidingen snel en eenvoudig worden gelegd of verplaatst: het montagevriendelijke klik-klak-klaarsysteem.
 

Duurzaam

De materialen die door HIGHCARE worden toegepast zijn opnieuw te gebruiken indien een andere indeling wenselijk is. Uitbreidingen van de HIGHCARE-cleanrooms zijn eenvoudig te realiseren. Of het nu om uitbreiding gaat, opdeling of verandering van indeling, de producten van HIGHCARE bieden optimale flexibiliteit, duurzaamheid doordat componenten herbruikbaar zijn, en value for money doordat reeds gebruikte materialen opnieuw inzetbaar zijn. Een HIGHCARE cleanroom is verplaatsbaar.


 Terug

Werkwijze van HIGHCARE Cleanrooms

HIGHCARE gebruikt een internationaal erkend stappenplan om de belangrijkste fases te doorlopen en daarmee het risico op budgetoverschrijdingen te beperken.

Meer informatie