Ervaring en specialisme

Waarom HIGHCARE

Ervaring leert dat naast een gedegen technische kennis en een gezonde, moderne bedrijfsvoering, tegenwoordig ook een grote mate van flexibiliteit noodzakelijk is. Niet alleen als het gaat om het kunnen combineren tussen andere onderhanden werken, maar meer nog om er verzekerd van te kunnen zijn, in deze snel evoluerende technische bouwomgeving, dat een beroep kan worden gedaan op internationaal opererende specialisten met de vereiste noodzakelijke state-of-the-art kennis en kunde.

 

KLEINE SPECIALISTISCHE MARKT

In deze kleine specialistische markt van cleanroom-bouwers is twintig jaar ervaring een unicum. In de jaren negentig bouwde Highcare onder de naam Nolte de eerste stofarme ruimtes voor Philips. Nolte was in die tijd de hofleverancier. In het begin van de eeuwwisseling leverde Highcare onder support van het ministerie van Economische Zaken de eerste cleanrooms in Rusland en Bulgarije. In Nederland produceerde Flex Pharma in 1996 medicijnen in een door Highcare gebouwde cleanroom. Basic Pharma in Geleen (Chemelot, DSM) produceert met ca. 80 werknemers medicijnen in 34 Highcare-cleanroom-ruimtes, met onder andere cytostatica units. GL-Precison in Eindhoven maakt sinds 2014 gebruik van zeven cleanroomruimtes in de ISO-klassen 6, 7 en 8.
 

STATE-OF-THE-ART

Highcare levert sinds de jaren negentig metalen turnkey systemen; flexibel indeelbaar, demontabel en eventueel verplaatsbaar. Alle onderdelen zijn industrieel samengesteld en geassembleerd. Op de bouwplaats wordt alleen gereed product aangevoerd.
In de cleanrooms maakt men gebruik van moderne utilities zoals XCDA, CDA, UPW, etc. (lees verder op deze site)

 

ORGANISATIE

Highcare beschikt over een uiterst flexibele organisatie, gesteund door een vaste kern medewerkers met ervaring en een zeer uitgebreide kring van uitstekend gekwalificeerde internationale leveranciers die zich kenmerkt door de niet aflatende inzet zich te verdiepen in de modernste technieken en laatste ontwikkelingen. Voor Highcare is geen zee te diep en geen berg te hoog. Uw project in handen geven van Highcare Cleanrooms garandeert u van een gedegen bouw, de modernste techniek en realisatie binnen de door u daaraan ten grondslag gelegde randvoorwaarden.


 Terug

Werkwijze van HIGHCARE Cleanrooms

HIGHCARE gebruikt een internationaal erkend stappenplan om de belangrijkste fases te doorlopen en daarmee het risico op budgetoverschrijdingen te beperken.

Meer informatie