Turnkey cleanroom met ISO validatie

turnkey cleanroom

Cleanroom Turnkey met ISO validatie, is onderdeel van onze aanpak voor uw nieuwe stofarme ruimte. Gebruiksklare oplevering, zodat u een geheel afgewerkte cleanroom krijgt. Hierdoor zijn alle werkzaamheden samengevat in een offerte.
 

SYNERGIE

In de snel veranderende wereld, waarbij technieken bijna dagelijks verbeteren, is HIGHCARE met haar cleanroom de ideale zakenpartner: u kunt immers verzekerd zijn van een optimale synergie tussen ingenieuze luchtventilatietechniek, verlichting en de toegepaste metalen binnenbekleding. Door IFD-bouwtechniek realiseren wij op de bouwplaats het project in een zeer korte tijd zonder zagen, breken, veilen of verven. De cleanroom wordt pasklaar aangevoerd en met handige en solide verbindingen in elkaar gezet en Turnkey aan u opgeleverd; gebruiksklaar.
 

ISO certificering

Bouwfases sluiten naadloos op elkaar aan door de ruime ervaring in het bouwen van dit soort specifieke producten. In de laatste fase valideert een onafhankelijke partij de cleanroom en ontvangt u uw ISO certificering.
 

Turnkey en HIGHCARE

Turnkey en HIGHCARE is in feite een begrip. Turnkey: wij richten ons volledig op de gehele bouw van stofarme ruimtes, al ruim twintig jaar. Een unicum voor Nederland, logisch dus dat ons vakmanschap ongeëvenaard is. HIGHCARE Cleanrooms BV biedt u de garantie van zekerheid, kwaliteit en oplevering conform uw wensen, eisen en randvoorwaarden.


 Terug

Werkwijze van HIGHCARE Cleanrooms

HIGHCARE gebruikt een internationaal erkend stappenplan om de belangrijkste fases te doorlopen en daarmee het risico op budgetoverschrijdingen te beperken.

Meer informatie