ISO Cleanroom Certificaat (Grade 4 t/m 2)

ISO Cleanroom

ISO Cleanrooms Certificaat

ISO Cleanroom Internationaal certificaat voor een stofarme omgeving waarin stofdeeltjes geen risico vormen voor het productieproces. Het is de vakterm voor een werkruimte waarvan de ruimte-eisen zijn gevalideerd en gecertificeerd volgens de ‘International Standard Organisation’. Het betreft een beschermd stofarm milieu waarin fijne stofdeeltjes in de lucht geen mogelijk risico vormen voor de totstandkoming van een kwalitatief hoogwaardig product. Een HIGHCARE Cleanroom is flush, sanitair, inert en stofarm. De modulaire wanden en plafonds zijn samengesteld uit metaal met hoge glas-segmenten. Brandgevaarlijke producten zoals PIR, PUR of PS worden niet gebruikt. Classificatie vindt plaats volgens ISO 14644. Veel internationaal toegepaste cleanroom-classificaties zijn ISO 8, 7, 6 en5. (Grade 4 t/m 2)

 

CLEANROOM ISO KLASSE 8 OF HOGER

In een HIGHCARE cleanroom spoelt een unieke luchtstroom de ruimte schoon. Met een ingenieuze techniek worden grote hoeveelheden gezuiverde lucht tochtvrij via het plafond ingeblazen en vervolgens op plintniveau afgezogen. Een HIGHCARE cleanroom is flush en sanitair en ‘wast’ als het ware de ruimte schoon met lucht. Verder is deze samengesteld uit speciaal geselecteerde cleanroommaterialen die eenvoudig te reinigen zijn. Een degelijke technische installatie garandeert een continue stroom van geconditioneerde lucht. Daarnaast bepaalt u zelf de gewenste normering en classificatie volgens ISO 14644.

 

BOX IN BOX EN STAND-ALONE

Een Highcare-cleanroom is een box-in-box stand-alone systeem en wordt opgebouwd onder een vrijstaande verplaatsbare tussenvloer, de mezzanine. De technische installatie wordt  geplaatst op deze tussenvloer. Vervuilende apparatuur houden we bij voorkeur buiten de cleanroom. Door dit demontabele box-in-box systeem is het mogelijk om reparaties of aanpassingen lokaal uit te voeren zonder het productieproces stil te leggen. Aanpassingen zijn door het demontabele klik-klak-klaar-systeem eenvoudig uit te voeren, eventueel met eigen personeel en daarmee tegen relatief lage kosten. Het systeem bestaat uit duurzame inerte materialen. De complete cleanroom met de tussenvloer is demontabel verplaatsbaar en eenvoudig opnieuw samen te stellen.
<IFD Moderne bouwtechniek>

 

CLEANROOM MET ISO-CERTIFICAAT

HIGHCARE ontwerpt en bouwt Turnkey gevalideerde metalen cleanrooms; een ISO 14644 stofarme ruimte. De state of the art cleanrooms worden toegepast in de precisie-industrie, optische industrie, de lucht- en ruimtevaartindustrie en bij de productie van hoogwaardige elektronicaproducten zoals de semiconductor industrie. ISO Cleanroom is een omgeving waarin stofdeeltjes geen risico vormen.

<ISO 14644>

HIGHCARE Cleanrooms zorgt bovendien voor een stipte realisatie in een zo kort mogelijke bouwtijd.

 

 

< CONTACT / ADVIES / VRAAG? >

 
Terug

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1A
5032 MD TILBURG
Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01