GMP (EMA, Grade A t/m D)

Cleanrooms GMP IFS

Cleanrooms GMP IFS zijn ISO geclassificeerde ruimtes in de medische sector en voedingsindustrie met een strenge kwaliteitsborging. Het beperken van kiemvorming en contaminatie zijn de kritische succesfactoren. HIGHCARE levert metalen airconditioned cleanrooms met een unieke luchtventilatie technologie voor een volledige doorspoeling van de ruimte, inclusief een UVC unit in de luchtbehandeling tegen kwalijke micro-organismen zoals virussen en schimmels. Dankzij het modulaire systeem is de bouwtijd kort.
 

GMP EMA

HIGHCARE-cleanrooms worden gebruikt voor onderzoek, productie en of verpakkingsruimte. GMP EMA Grade A t/m D, zijn de standaard kwaliteitsborging voor de humane, veterinaire, farmaceutische en cosmetische industrie. In de voedingsindustrie en horeca hanteert men kwaliteitseisen zoals vastgelegd in ISO 22000, IFS, BRC, en HACCP. HIGHCARE bouwt internationaal gecertificeerde cleanrooms; inclusief luchtbehandeling, ISO-certificaat en gebruiksklaar opgeleverd.
<ISO 14644>

LUCHTSTROOMTECHNOLOGIE

De ingenieuze luchtstroom is een van de kenmerken van een HIGHCARE cleanroom. Met een unieke techniek wordt gezuiverde lucht via het plafond ingeblazen en op plintniveau afgezogen. Een GMP cleanroom dient flush en sanitair te zijn en ‘wast’ als het ware een ruimte schoon met lucht. De metalen cleanrooms zijn eenvoudig te reinigen. Een degelijke technische installatie garandeert een continue stroom van gefilterde lucht. U bepaalt de noodzakelijke norm en classificatie. Veel gebruikte classificaties zijn ISO 6 of lager. 

BOX IN BOX EN STAND-ALONE

Een Highcare-cleanroom box-in-box systeem is stand-alone en wordt gebouwd onder een vrijstaande verplaatsbare tussenvloer, de verdiepingsvloer. De technische installatie krijgt een plaats op die tussenvloer. Vervuilende apparatuur houden we buiten de cleanroom. Dit demontabele box-in-box systeem maakt het mogelijk om reparaties of aanpassingen lokaal uit te voeren zonder het productieproces volledig stil te leggen. Aanpassingen zijn door het demontabele klik-klak-klaar-systeem eenvoudig uit te voeren, eventueel met eigen personeel en daarmee tegen lage kosten.

GMP CLEANROOM STRENGE KWALITEITSBORGING

GMP Cleanrooms kennen een strenge kwaliteitsborging. Het systeem bestaat daarom uit duurzame materialen. De complete cleanroom met de tussenvloer is demontabel verplaatsbaar en eenvoudig opnieuw samen te stellen. HIGHCARE bouwt conform de nieuwste techniek, het IFD systeem.

<IFD Bouwtechniek>

HIGHCARE Cleanrooms zorgt voor een stipte realisatie in een zo kort mogelijke bouwtijd.

gmp cleanroom met grote raamsegmenten
gmp cleanroom flush het principe van het schoonspoelen met een airsock
cleanroom kleding ISO7
Cleanroom voor biotechnologie, doorgeefkast, GMP
gmp cleanroom omgeving met watermist brandblussysteem
gmp cleanroom grade B
gmp cleanroom ramen flush en sanitair
gmp cleanroom met esd antistatische vloerbedekking, geleidende laag
gmp cleanroom plint op metalen wandsegment
gmp cleanroom met retourlucht via plinten, unieke doorspoeling
GMP retourlucht via wanden, goede luchtdoorstroming
cleanroom wanden en plafonds zijn Flush en Sanitair
cleanrooms_gmp_11
cleanroom_gmp_12
cleanroom_gmp_10
cleanroom_gmp_14
Terug

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1a
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01