GMP Cleanrooms

GMP Cleanrooms zijn geclassificeerde omgevingen in de medische sector en in de voedingsindustrie met een strenge kwaliteitsborging waarbij de beperking van kiemvorming en contaminatie de kritische succesfactoren zijn voor veiligheid en gezondheid. HIGHCARE levert metalen airconditioned cleanrooms met unieke luchtventilatietechnologie die zeer snel op te bouwen zijn dankzij IFD-techiek.
meer over IFD
 

GMP Cleanrooms

Een HIGHCARE-cleanroom is een ideale productie en verpakkingsruimte. Good Manufactering Practice, GMP, is het systeem dat in de humane, veterinaire, farmaceutische en cosmetische industrie de standaard kwaliteitsborging is. In de voedingsindustrie en horeca hanteert men de afkortingen HACCP en BRC. HIGHCARE bouwt internationaal gecertificeerde cleanrooms; inclusief gebruiksklaar ISO 14644-certificering.
meer over GMP
 

LUCHTSTROOMTECHNOLOGIE

De ingenieuze luchtstroom is een van de kenmerken van een HIGHCARE cleanroom. Met een unieke techniek wordt gezuiverde lucht via het plafond ingeblazen en op plintniveau afgezogen. Een GMP cleanroom dient flush en sanitair te zijn en wast als het ware een ruimte schoon met lucht. De metalen cleanrooms zijn eenvoudig te reinigen. Een degelijke technische installatie garandeert een continue stroom van gefilterde lucht. U bepaalt de noodzakelijke norm en classificatie. Veel gebruikte classificaties zijn ISO 6 of lager. HIGHCARE Cleanrooms zorgt voor een stipte realisatie in een zo kort mogelijke bouwtijd.
meer over ISO 14644.
 

BOX IN BOX EN STAND-ALONE

Een Highcare-cleanroom box-in-box systeem is stand-alone en wordt opgebouwd onder een vrijstaande verplaatsbare tussenvloer, de verdiepingsvloer. De technische installatie krijgt een plaats op die tussenvloer. Vervuilende apparatuur houden we bij voorkeur buiten de cleanroom. Dit demontabele box-in-box systeem maakt het mogelijk om reparaties of aanpassingen lokaal uit te voeren zonder het productieproces volledig stil te leggen. Aanpassingen zijn door het demontabele klik-klak-klaar-systeem eenvoudig uit te voeren, eventueel met eigen personeel en daarmee tegen relatief lage kosten. Het systeem bestaat uit duurzame materialen. De complete cleanroom met de tussenvloer is demontabel verplaatsbaar en eenvoudig opnieuw samen te stellen. HIGHCARE bouwt conform de nieuwste techniek, het IFD systeem.
meer over IFD
 

PRIJSNIVEAU

HIGHCARE staat voor hoge kwaliteit en een lange levensduur tegen een economisch interessante prijs.
meer over PRIJZEN
 

CLEANROOMS INTERNATIONAAL

In Samara, Rusland, produceert men medicijnen in een HIGHCARE-cleanroom, maar ook in Sofia Bulgarije. Dit gebeurt in GMP-gecertificeerde productie omgevingen.


farmacie gmp
Farmacie GMP
polikliniek bouwen
Polikliniek bouwen
HACCP productie
HACCP productie
GMP eisen
GMP eisen voor cleanrooms
medical devices
Medical devices
ISO 13485
ISO 13485 | in een cleanroom
checklist ontwerp
 Terug

Werkwijze van HIGHCARE Cleanrooms

HIGHCARE gebruikt een internationaal erkend stappenplan om de belangrijkste fases te doorlopen en daarmee het risico op budgetoverschrijdingen te beperken.

Meer informatie