GMP (EMA, Grade A t/m D)

GMP Cleanrooms


GMP Cleanrooms EMA zijn ISO geclassificeerde ruimtes in de medische sector en voedingsindustrie met een strenge kwaliteitsborging. De beperking van kiemvorming en contaminatie zijn de kritische succesfactoren voor de voedselveiligheid en gezondheid. HIGHCARE levert metalen airconditioned cleanrooms met unieke luchtventilatietechnologie die zeer snel op te bouwen zijn dankzij het modulaire systeem.
 

GOOD MANUFACTORING

Een HIGHCARE-cleanroom is een ideale productie en verpakkingsruimte. Good Manufactering Practice, EMA Grade A t/m D, is het systeem dat in de humane, veterinaire, farmaceutische en cosmetische industrie de standaard kwaliteitsborging is. In de voedingsindustrie en horeca hanteert men de afkortingen BRC, IFS en HACCP. HIGHCARE bouwt internationaal gecertificeerde cleanrooms; inclusief en gebruiksklaar met ISO 14644-certificering.
<ISO 14644>

 

LUCHTSTROOMTECHNOLOGIE

De ingenieuze luchtstroom is een van de kenmerken van een HIGHCARE cleanroom. Met een unieke techniek wordt gezuiverde lucht via het plafond ingeblazen en op plintniveau afgezogen. Een GMP cleanroom dient flush en sanitair te zijn en ‘wast’ als het ware een ruimte schoon met lucht. De metalen cleanrooms zijn eenvoudig te reinigen. Een degelijke technische installatie garandeert een continue stroom van gefilterde lucht. U bepaalt de noodzakelijke norm en classificatie. Veel gebruikte classificaties zijn ISO 6 of lager. 

 

BOX IN BOX EN STAND-ALONE

Een Highcare-cleanroom box-in-box systeem is stand-alone en wordt gebouwd onder een vrijstaande verplaatsbare tussenvloer, de verdiepingsvloer. De technische installatie krijgt een plaats op die tussenvloer. Vervuilende apparatuur houden we buiten de cleanroom. Dit demontabele box-in-box systeem maakt het mogelijk om reparaties of aanpassingen lokaal uit te voeren zonder het productieproces volledig stil te leggen. Aanpassingen zijn door het demontabele klik-klak-klaar-systeem eenvoudig uit te voeren, eventueel met eigen personeel en daarmee tegen lage kosten.

 

GMP CLEANROOM STRENGE KWALITEITSBORGING

GMP Cleanrooms kennen een strenge kwaliteitsborging. Het systeem bestaat daarom uit duurzame materialen. De complete cleanroom met de tussenvloer is demontabel verplaatsbaar en eenvoudig opnieuw samen te stellen. HIGHCARE bouwt conform de nieuwste techniek, het IFD systeem.

<IFD Bouwtechniek>

HIGHCARE Cleanrooms zorgt voor een stipte realisatie in een zo kort mogelijke bouwtijd.

Terug

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1A
5032 MD TILBURG
Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01