GMP (EMA, Grade A t/m D) of GFSI

Cleanrooms GMP of GFSI

Cleanrooms GMP of GFSI zijn ISO geclassificeerde ruimtes in de medische sector en voedingsindustrie met een strenge kwaliteitsborging. Het beperken van kiemvorming en contaminatie zijn de kritische succesfactoren. In dit type classificaties wordt vooral aandacht besteed aan het gedrag van de operators.

 

GMP of GFSI certificaat

De aanschaf van een cleanroom is niet alleen hardware. Voor cleanrooms GMP of GFSI begint het certificeringsproces al voor de installatie van de cleanroom. Het kost tijd en energie; het omzetten van een strak regime in een kwaliteitshandboek is een arbeidsintensieve klus. Het beschrijven van de interne procedures, het trainen van personeel, de schoonmaak protocollen, onderhoudsprocedures, validatie-frequenties, etc, etc. Een kwaliteitssysteem waarin een HIGHCARE cleanroom een veilige keuze is voor een betrouwbare hardware.

 

WAT IS EEN GOED ONTWERP

Een flush en sanitair ontwerp maakt dit proces eenvoudiger en in een HIGHCARE met een hoogwaardige technische installatie van erkende Europese producenten houdt de gefilterde lucht 24/7 de ruimte op de juiste conditie. HIGHCARE garandeert een prettige werkomgeving al meer dan 25 jaar.

 

HIGHCARE levert metalen airconditioned cleanrooms met een unieke luchtventilatie technologie voor een volledige doorspoeling van de ruimte. Alle gebruikte materialen zijn speciaal geselecteerd op deze toepassing. We leveren standaard met een ISO certificaat. Dankzij het modulaire systeem is de bouwtijd kort.

 

GMP EMA

HIGHCARE-cleanrooms worden gebruikt voor onderzoek, productie en of verpakkingsruimte. GMP EMA Grade A t/m D, zijn de standaard kwaliteitsborging voor de humane, veterinaire, farmaceutische en cosmetische industrie.

 

HACCP, IFS, 22.000

In de voedingsindustrie en horeca hanteert men kwaliteitseisen zoals vastgelegd in ISO 22000, IFS, BRC of HACCP.
Het in beeld brengen van het interne proces vraagt de nodige aandacht en bestrijkt een aanmerkelijk deel van het te valideren proces.

 

HIGHCARE bouwt internationaal gecertificeerde cleanrooms; inclusief luchtbehandeling en levert gebruiksklaar op.

<ISO 14644>

 

LUCHTSTROOMTECHNOLOGIE

De ingenieuze luchtstroom is een van de kenmerken van een HIGHCARE cleanroom. Met een unieke techniek wordt gezuiverde lucht via het plafond ingeblazen en op plintniveau afgezogen. Een GMP cleanroom dient flush en sanitair te zijn en ‘wast’ als het ware een ruimte schoon met lucht. De metalen cleanrooms zijn eenvoudig te reinigen. Een degelijke technische installatie garandeert een continue stroom van gefilterde lucht. U bepaalt de noodzakelijke norm en classificatie. Veel gebruikte classificaties zijn ISO 6 of lager. 

 

BOX IN BOX EN STAND-ALONE

Een Highcare-cleanroom box-in-box systeem is stand-alone en wordt gebouwd onder een vrijstaande verplaatsbare tussenvloer, de verdiepingsvloer. De technische installatie krijgt een plaats op die tussenvloer. Vervuilende apparatuur houden we buiten de cleanroom. Dit demontabele box-in-box systeem maakt het mogelijk om reparaties of aanpassingen lokaal uit te voeren zonder het productieproces volledig stil te leggen. Aanpassingen zijn door het demontabele klik-klak-klaar-systeem eenvoudig uit te voeren, eventueel met eigen personeel en daarmee tegen lage kosten.

 

GMP CLEANROOM STRENGE KWALITEITSBORGING

GMP Cleanrooms kennen een strenge kwaliteitsborging. Het systeem bestaat daarom uit duurzame materialen. De complete cleanroom met de tussenvloer is demontabel verplaatsbaar en eenvoudig opnieuw samen te stellen. HIGHCARE bouwt conform de nieuwste techniek, het IFD systeem.

<IFD Bouwtechniek>

HIGHCARE Cleanrooms is u graag van dienst. Een stipte realisatie in een zo kort mogelijke bouwtijd.

 

gmp cleanroom met grote raamsegmenten
gmp cleanroom flush het principe van het schoonspoelen met een airsock
cleanroom kleding ISO7
Cleanroom voor biotechnologie, doorgeefkast, GMP
gmp cleanroom omgeving met watermist brandblussysteem
gmp cleanroom grade B
gmp cleanroom ramen flush en sanitair
gmp cleanroom met esd antistatische vloerbedekking, geleidende laag
gmp cleanroom plint op metalen wandsegment
gmp cleanroom met retourlucht via plinten, unieke doorspoeling
GMP retourlucht via wanden, goede luchtdoorstroming
cleanroom wanden en plafonds zijn Flush en Sanitair
cleanrooms_gmp_11
cleanroom_gmp_12
cleanroom_gmp_10
cleanroom_gmp_14
Terug

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1a
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01