Semi conductor sector

semi-conductor sector

Semi conductor industrie is een afnemer van de metalen Turnkey cleanrooms van HIGHCARE. Turnkey cleanrooms worden per definitie gebruiksklaar opgeleverd. De cleanrooms van HIGHCARE zijn door het gebruik van grote raamopeningen motiverende werkomgevingen. De flexibel indeelbare wanden en plafonds worden industrieel samengesteld en blijven, zelfs jaren na de oplevering, demontabel, verplaatsbaar of te vergroten.

BOX-IN-BOXSYSTEEM

Bouwtechnisch maakt HIGHCARE in de semiconductor sector gebruik van het box-in-boxsysteem op een ESD vloer: een antistatisch loopvlak. De cleanrooms worden in het algemeen samengesteld onder een lichte verdiepingsvloer.
De semicon- of halfgeleiderindustrie is een groeiende markt van producenten met vele toeleveranciers. Semiconductors worden gebruikt in elektronische componenten. In deze industrie maakt men veel gebruik van co-makers. Men stelt aan deze partners hoge kwaliteitseisen.

SCHERP GEPRIJSD

HIGHCARE heeft een duurzaam cleanroomsysteem ontwikkeld die inspeelt op de snel expanderende semicon-industrie. De ruimtes zijn eenvoudig aan te passen, omdat de wandsegmenten en plafonds demontabel zijn. De indeling is makkelijk te wijzigen, zelfs lichtarmaturen zijn snel te verplaatsen. Het systeem is ook simpel te verhuizen naar een andere locatie.
HIGHCARE staat voor hoge kwaliteit en een lange economische levensduur tegen een scherp prijsniveau.

SEMI-CONDUCTOR KWALITEITSEISEN

Aan de toeleveranciers en co-makers worden in deze branche hoge kwaliteitseisen gesteld. In ISO-gecertificeerde cleanrooms werken deze bedrijven continu aan innovatieve methoden om processen steeds weer te verbeteren. In de cleanrooms maakt men gebruik van utilities zoals Extreme Clean Dry Air, XCDA, Ultra Puur water ,UPW, en ultrasoon reinigen.
Op deze site vindt u onder het tapblad ‘WERKWIJZE’, na het ‘stappenplan’, meer gegevens over de speciale utilities die men gebruikt in deze cleanrooms.

HIGHCARE cleanrooms zijn state-of-the-art en worden afgestemd op uw specifieke wensen.


 Terug

Werkwijze van HIGHCARE Cleanrooms

HIGHCARE gebruikt een internationaal erkend stappenplan om de belangrijkste fases te doorlopen en daarmee het risico op budgetoverschrijdingen te beperken.

Meer informatie