Nanotechnologie

Nanotechnologie in een hoogwaardige metalen cleanroom geschikt voor onderzoek of als productieomgeving

Nanotechnologie is een van de meest vooraanstaande nieuwe technieken. Sinds 1994 levert HIGHCARE hoogwaardige metalen cleanrooms geschikt voor onderzoek- of productieomgevingen. HIGHCARE maakt Turnkey modulaire bouwsystemen – op basis van een 900 mm-stramien – die industrieel worden samengesteld en waarvan de plafonds en wanden ook na de oplevering demontabel zijn. De cleanrooms zijn voorzien van een state-of-the-art luchtbehandelingtechniek.
 

ISO-gevalideerd

Een luchttechniek die als het ware schoonspoelt (flush) met eenvoudig te reinigen werkruimtes (sanitair), dit zijn de dagelijks terugkerende voordelen. Het zijn duurzame cleanroom-ontwerpen met airconditioned ruimtes waarbij temperatuur en vochtigheid continue worden gemonitord, voorzien van HEPA-filters en ISO-gevalideerd.
 

SCHERP GEPRIJSD

Een HIGHCARE cleanroom staat voor hoge kwaliteit en een lange economische levensduur tegen een scherp prijsniveau.
 

Nanotechnologie

De grote opslagcapaciteit van computergeheugens is een toepassing van nanotechnologie. Het woord nano komt van het Griekse νανος (nanos), ‘dwerg’. Nanotechnologie is de techniek die het mogelijk maakt te werken met deeltjes in de grootte-orde van nanometers (afkorting nm, een miljardste van een meter). Nanotechnologie kent reeds heel veel toepassingen zoals: de emulsie van kleine deeltjes titaniumoxide in verf- en vernissoorten, deeltjes in zonnebrandcrème, cosmetica, koolstof, zilver in voedselverpakking, kleding, verband, desinfectiemiddelen en huishoudapparatuur en cerium als katalysator bij verbranding.


 Terug

Werkwijze van HIGHCARE Cleanrooms

HIGHCARE gebruikt een internationaal erkend stappenplan om de belangrijkste fases te doorlopen en daarmee het risico op budgetoverschrijdingen te beperken.

Meer informatie