Precision of fijnmechanica

Precision of fijnmechanicaproductie vindt veelal plaats in een ISO-gecertificeerde cleanroom. HIGHCARE levert Turnkey cleanrooms, deze zijn per definitie gebruiksklaar. Metaal wordt als basismateriaal gebruikt en voldoet daarmee op professionele wijze aan gestelde randvoorwaarden zoals inertie, geleidbaarheid en sanitaire voorschriften. De cleanroomonderdelen worden industrieel samengesteld. Een cleanroom van HIGHCARE is een motiverende werkomgeving mede door het gebruik van grote raamopeningen.
 

SCHERP GEPRIJSD

HIGHCARE staat voor hoge kwaliteit en een lange economische levensduur tegen een scherp prijsniveau.
 

Modulaire plug en play systemen

HIGHCARE gebruikt moderne plug and play systemen voor elektra, data, interlock en verlichting. Dagelijks terugkerende voordelen zijn de uitgekiende luchtventilatietechniek die de cleanroom schoonspoelt, flush, en de eenvoudige reiniging van de werkruimtes. HIGHCARE levert duurzame cleanrooms in metaal voorzien van airconditioning, HEPA-filters en zijn ISO-gevalideerd. Het modulaire bouwsysteem is demontabel, flexibel indeelbaar, verplaatsbaar en reproduceerbaar. Het uitbreiden of wijzigen van de plafond- of wandindeling is ook jaren na de oplevering probleemloos en snel uitvoerbaar.
 

Reproduceerbaar

Fijnmechanica of precisie-industrie kan gezien worden als een subdiscipline van de elektrotechniek, elektronica, machinebouw en optische techniek. De fijnmechanica richt zich op het ontwerpen van machines, fixtures en andere structuren waarvoor uitzonderlijk hoge toleranties worden vereist. Reproduceerbaarheid is daarbij een van de belangrijkste eigenschappen. De fijnmechanica kent toepassingen in machines, micro-elektromechanische systemen, nano-elektromechanische systemen, opto-elektronische ontwerpen en nog vele andere gebieden. Reproduceerbaarheid kenmerkt de precisie-industrie. Toepassingen van de fijnmechanica vindt men in de lucht- en ruimtevaart, medische-apparatenbouw, machinebouw, automotive sector, petrochemische en chemische industrie en Defensie.
 


 Terug

Werkwijze van HIGHCARE Cleanrooms

HIGHCARE gebruikt een internationaal erkend stappenplan om de belangrijkste fases te doorlopen en daarmee het risico op budgetoverschrijdingen te beperken.

Meer informatie