Autoproductie

Autoproductie voor BMW bij de de autofabriek van VDL Nedcar in Born

Autoproductie vindt plaats in cleanrooms waarbij hoogwaardige precisie-onderdelen geassembleerd worden. HIGHCARE levert sinds 1994 duurzame Turnkey cleanrooms – op basis van een 900 mm – stramien die industrieel worden samengesteld en waarvan de modulaire plafonds en wanden flexibel indeelbaar en demontabel zijn, ook jaren na de oplevering.
 

NEDERLANDSE KWALITEIT

De Nederlandse autoproductie heeft internationaal een goede naam. De meeste van de ongeveer 300 bedrijven in de automobielindustrie presteren uitstekend. Dat komt onder meer door de hoge kwaliteit. NedCar in Born, onderdeel van de VDL groep, is een aansprekend voorbeeld van de hoogstaande techniek die in de auto industrie wordt toegepast. Meer dan duizend robots assembleren in Born de nieuwste Mini.
 

SCHERP GEPRIJSD

HIGHCARE staat voor hoge kwaliteit en een lange economische levensduur tegen een scherp prijsniveau.
 

CLASSIFICATIE EN FLEXIBILITEIT

HIGHCARE levert duurzame cleanrooms in metaal met een luchtventilatietechniek die schoonspoelt ,flush, in eenvoudig te reinigen werkruimtes. De cleanrooms hebben airconditioning, HEPA-filters en zijn ISO-gevalideerd. Het totale bouwsysteem is demontabel, flexibel indeelbaar en verplaatsbaar. Dankzij IFD technologie. Het uitbreiden of wijzigen van de plafond- of wandindeling is ook jaren na de oplevering probleemloos uitvoerbaar. Zo kan bijvoorbeeld de verlichting in een plafond eenvoudig verplaatst worden naar een andere locatie.
 

GROEIENDE MARKT

De Nederlandse auto-industrie exporteert vooral naar Duitsland, Azië en de VS. Daar groeien autoverkopen nog steeds. Bijna 50.000 mensen werken in deze sector die zorgen voor een omzet van zo’n 17 miljard euro. En in 2020 verwacht men een stijging tot 23 miljard.
 


 Terug

Werkwijze van HIGHCARE Cleanrooms

HIGHCARE gebruikt een internationaal erkend stappenplan om de belangrijkste fases te doorlopen en daarmee het risico op budgetoverschrijdingen te beperken.

Meer informatie