Fraud Blocker Airsocken in cleanrooms - Highcare Cleanrooms
airsocken in cleanrooms

Airsocken in cleanrooms

Airsocken in cleanrooms is een van de mogelijkheden om gefilterde lucht gedoseerd in te blazen. De textiele luchtkanalen worden onder tegen het metalen plafond gemonteerd. HIGHCARE gebruikt speciaal geclassificeerd materiaal voor de productie van deze cleanroom airsocken. 

 

Vormgeving

Een metalen rooster heeft een strak technische uiterlijk, maar weegt niet op tegen de voordelen van een airsock. Afhankelijk van de eisen kan de vorm van een textiel luchtkanaal variëren van halve maan, kwart maan tot ellipsvormig. Airsocken in cleanrooms kunnen in vele vormen worden toegepast en een hoge classificatie is met airsocken gegarandeerd.

 

Ideaal te positioneren

Airsocken lenen zich voor het plaatsen van een inblaaskanaal op moeilijk bereikbare plekken, zoals in hoeken, in de ruimte tussen de wand en het plafond. Met als voordeel dat ook hier dicht tegen de wand en het plafond het circulatievoud kan worden beïnvloed en dus de classificatie.. 

 

Hoge luchthoeveelheden

Waarom kiezen veel opdrachtgevers voor airsocken, omdat de luchthoeveelheid hoog kan zijn terwijl de kans op tocht en bijgeluiden klein is. De uitblaas wordt optimaal verdeelt over het totale oppervlak van het textiele luchtkanaal. 

Airsocken in cleanroom maakt het mogelijk om lucht te verplaatsen over een grote lengte en gefilterde lucht aan te voeren op moeilijk bereikbare plekken.

De textiele luchtkanalen zijn leverbaar in verschillende kleuren. 

<Textiele luchtkanalen>

Mocht onverhoopt een airsock vervuilen dan is deze, mits op lage temperatuur, machinaal te wassen. Het vervuilen is uitzonderlijk en vraagt om extra aandacht naar de oorzaak. Het kan het gevolg zijn van het coanda effect. Lucht kleeft aan de wanden en het plafond. Het is verschijnsel dat een vloeistof- of gasstroom een bol (convex) oppervlak volgt in plaats van een rechte lijn in de oorspronkelijke richting.

<flush en sanitair>

Kwaliteit beter verdeeld

Airsocken in cleanrooms zorgt voor een optimale verdeling van de gefilterde lucht in de ruimte. Metingen tonen aan dat de classificatie betrouwbaarder is verdeel over het vloer oppervlak.

 

airsocken in cleanrooms 5 HIGHCARE
airsocken in cleanrooms 2 HIGHCARE
Airsocken in cleanrooms 3 HIGHCARE
airsocken in cleanrooms4 HIGHCARE
airsocken in cleanrooms5 HIGHCARE

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01