VDL GL-Precision

Eindhoven, Noord Brabant

Specificaties

Bedrijf: VDL
Locatie: Eindhoven, Noord Brabant
Classificatie: ISO 6, 7 en 8
Temperatuur: 19  °C +/- 1
Verlichting: 1100
Luchtinblaas: airsock
Relatieve_vochtigheid: 55% +/- 5%
Locatie: ESD gietvloer
Sector: Semico, fijnmechanica, luchtvaart


VDL Groep maakt in Eindhoven bij dochteronderneming GL-Precision gebruik van hoogwaardige moderne metalen stofarme ruimtes voor het produceren van klant specifieke onderdelen. De VDL Groep gebruikt cleanrooms in de klasse ISO 6. ASML is onder andere een afnemer.
 

UNIEK BOUW- EN VENTILATIESYSTEEM

De VDL Groep koos bij GL Precision voor een state-of-the-art cleanroomtechniek. De stofarme ruimtes zijn compact geïntegreerd in bestaande fabrieksruimte. De cleanroom is een stand-alone unit die in de productiehal onder een losse verdiepingsvloer is geplaatst. De VDL Groep koos voor de techniek van HIGHCARE. Al meer dan twintig jaar bouwt HIGHCARE cleanrooms met een ingenieus ventilatiesysteem. Daarbij is het bedrijf gespecialiseerd in een nieuwe bouwtechniek volgens het in eigen huis ontwikkelde IFD-systeem. Deze industrieel samengestelde segmenten zijn flexibel indeelbaar en demontabel, ook jaren na oplevering. In de wanden en boven de plafonds bevinden zich de aanvoerleidingen van de utilities, kant en klare prefab units voor ondermeer XCDA, UPW, CDA, en perslucht.
 

FLEXIBEL

Flexibiliteit is voor de VDL Groep van groot belang. Zo heeft men na enkele weken de lichtvoorziening aangepast. Met het IFD-systeem is het makkelijk uit te voeren, zonder breken, zagen of schuren en in slechts enkele minuten. Ook de locatie van ramen en deuren zijn met dit systeem eenvoudig te verschuiven. Maximale flexibiliteit.

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1A
5032 MD TILBURG
Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01