Fraud Blocker Pranafarm (Rusland) - Highcare Cleanrooms remontable metal cleanrooms

Pranafarm (Rusland)

Samara, Russia

Specificaties

Bedrijf: Pranapharm
Locatie: Samara, Russia
Classificatie: ISO 8 / GMP D
Temperatuur: 19°C +/- 1
Verlichting: 800 lux
Luchtinblaas: roosters / HEPA
Relatieve vochtigheid: 55% +/- 5%
Vloerafwerking: PVC plakvloer
Pranafarm maakt in Samara gebruik van de door HIGHCARE geproduceerde en gebouwde gebruiksklare remontabele cGMP cleanrooms. Flush, sanitair metalen systeem. De farmaceutische onderneming LLC Pranafarm is opgericht op basis van een internationaal project dat met succes is uitgevoerd als onderdeel van het samenwerkingsprogramma van het Koninkrijk der Nederlanden met de Russische Federatie en de regio Samara. HIGHCARE produceerde en installeerde de cGMP remontabele metalen cleanroom in het kantoorgebouw te Samara.

SPECIALISTEN IN cGMP

Het bedrijf heeft gekwalificeerde specialisten die een training en omscholing hebben ondergaan in het kader van het cGMP-programma op speciale cursussen in Rusland en Nederland. Het bedrijf heeft een opleidings- en omscholingssysteem georganiseerd en gebruikt. Technologische mogelijkheden maken het Pranafarm mogelijk om een ​​breed scala aan generieke geneesmiddelen te produceren in overeenstemming met de vereisten van cGMP en ISO 9000.

PRANAFARM

Het bedrijf heeft een technologische lijn voor de productie van tabletten in capsules, evenals de verpakking van tabletten en capsules in blisters en potten. Uitrusting van bekende fabrikanten FETTE, KILLIAN, NOACK, FREWITT, STREA, LUXON, KNAUER wordt geïnstalleerd in schone productieruimtes van klasse 100000 (ISO8) uitgerust met de door HIGHCARE geïnstalleerde SIEMENS meet en regeltechniek voor het beheer van het geautomatiseerde klimaat- en luchtwisselsysteem.

<Bouwtijd van een cleanroom>

<PRANAPHARM Samara Rusland>

 

<WANDEN>

<PLAFONDS>

<TECHNIEK>

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01