Louwers Hanique

Hapert, Noord-Brabant

Specificaties

Bedrijf: Louwers Hanique
Locatie: Hapert, Noord-Brabant
Classificatie: ISO 7
Temperatuur: 19 °C +/- 1
Verlichting: 1000 lux
Luchtinblaas: airsock
Relatieve vochtigheid: 55% +/- 5%
Vloerafwerking: ESD gietvloer
Sector: Semicon, Oil Industry, Pharma, Food

LouwersHanique ISO7, 8, ultrasoon en darkrooms in HIGHCARE Cleanrooms, biedt hoogwaardige en geavanceerde totaaloplossingen op basis van technisch glas, keramiek en speciale materiaalcombinaties. Klanten profiteren maximaal van de uitgebreide kennis en ervaring op het allerhoogste kwaliteitsniveau.

 

STATE OF THE ART

Louwers Hanique is met haar HIGHCARE Cleanroom in de klasse ISO 7 en 8 state of the art geoutilleerd en maakt tijdens haar eindproductie gebruik van meerdere cleanrooms met ultrasone reinigingssystemen en darkrooms voor een optimale visuele controle.

 

PRINCIPE HIGHCARE

De stofarme units zijn bij Louwers Hanique opgebouwd volgens een vaste volgorde conform het HIGHCARE principe. In de bedrijfshal in Hapert is als eerst de beton vloer geschikt gemaakt en daarna afgeschermd met een hoogwaardige anti statische laag, een ESD vloer. Op deze bedekking is de mezzanine geplaatste. Dit is een tussenvloer die wordt gebruikt om in de directe omgeving van de cleanroom de luchtbehandelingsunit aan te sluiten. Op het dak staat direct boven de HVAC-unit de koelmachine. Alles in de directe omgeving van de luchtbehandelingskast. Korte lijnen zijn nauwkeuriger in te stellen en veroorzaken minder turbulentie.

 

UTILITIES

In de cleanrooms maakt Louwers Hanique gebruik van de modernste utilities. In de ISO7 en 8 zijn alle werkplekken voorzien van state of the art aansluitingen. In het plafond bevinden zich verschillende afzuigunits en de flexibele verduisteringsschermen, de twee ‘darkroom’ worden gevormd door zwarte screens, die op afstand te bedienen zijn.

 

Ultrasoon reinigen in cleanrooms

 

<ESD-vloer in een cleanroom>

 

Glas en Keramiek Louwers Hanique

 

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1a
5032 MD TILBURG
Noord Brabant, Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01