Antwerp Space

Antwerpen, België

Specificaties

Bedrijf: Antwerp Space
Locatie: Antwerpen, België
Classificatie: ISO 7
Temperatuur: 19 °C +/- 1
Verlichting: 1000 lux
Luchtinblaas: airsock
Relatieve_vochtigheid: 55% +/- 5%
Locatie: ESD plakvloer
Sector: Ruimtevaart, luchtvaart, defensie industrie,

Antwerp Space is een van de oudste ruimtebedrijven, opgericht binnen de Alcatel Bell-groep in 1962. Het bedrijf heeft ongeveer 70 mensen in dienst, voornamelijk hoog opgeleide ingenieurs en technici van over de hele wereld. Het multidisciplinaire team van ingenieurs is afgestemd om te werken in de internationale omgeving van de ruimtevaartsector en heeft een passie voor ruimte die resulteert in hoge betrouwbare oplossingen en tevreden klanten.

 
 

Vestigingsadres

Ellen Pankhurststraat 1A
5032 MD TILBURG
Nederland

 

KvK nr.56268629
BTW nr.NL852049572B01