LabForRent

4 augustus 2015

LabForRent

LabForRent is een nieuw initiatief in de groeiende markt voor ‘sharing economy’. LabForRent ontwikkelt een digitale marktplaats die het aanbod van beschikbare laboratoriumruimten in Nederland inzichtelijk maakt. Bedrijven die op zoek zijn naar een laboratorium kunnen op de website eenvoudig laboratoriumruimten vinden, vergelijken en vervolgens contact opnemen met de aanbiedende partij. Maar er kan ook een contactadvertentie geplaatst worden.

Life Sciences en Huisvesting

LabForRent is 8 oktober 2014 opgericht. De initiatiefnemers, Van Dongen en Tutein Nolthenius, hebben vele jaren ervaring in respectievelijk de Life Sciences en huisvestingvraagstukken. Voor CV’s zie Linkedin-profielen.

Voordelen van HIGHCARE Cleanrooms

HIGHCARE ontwerpt en bouwt moderne, state of the art cleanrooms. De unieke luchtstroom spoelt de ruimte schoon. Met hoogstaande techniek wordt gezuiverde lucht via het plafond ingeblazen en op plintniveau afgezogen.

Meer informatie

Werkwijze van HIGHCARE Cleanrooms

HIGHCARE gebruikt een internationaal erkend stappenplan om de belangrijkste fases te doorlopen en daarmee het risico op budgetoverschrijdingen te beperken.

Meer informatie

Referenties van HIGHCARE Cleanrooms

Nederlandse ondernemingen zoals VDL gingen u al voor. In een ISO 6 cleanroom verwerkt men producten voor ASML. In Samara, Rusland, produceert Pranapharm medicijnen in een GMP Klasse B cleanroom van HIGHCARE.

Meer informatie